Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Sancerre Rouge, La Perriere
Pinot Noir28,23 €
-
Terre Di Vico, Castello Di Vicarello
Sangiovese, Merlot, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες63,28 €
-
ΓΑΙΑ S
VeganΑγιωργίτικο, Syrah, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες17,75 €
-
Terre Di Chietti IGT Pecorino, Tor D. Colle
Pecorino10,71 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Κτήμα Γαίας
Αγιωργίτικο26,78 €
-
Rock m Roll
Chenin Blanc13,28 €
-
Νυχτέρι της Γαίας
Ασύρτικο33,48 €
-
Syrah Bio, Παναγιωτόπουλος
Organic Bio WinesSyrah24,33 €
AOC Alsace Pinot Blanc D' Alsace "Mise Du Printemps", Josmeyer
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ: Pinot blanc ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: Περιεκτικότητα σε αλκοόλ : 12% vol. Υπολειμματική ζάχαρη (g / l) : 2 g / l Οξύτητα (g / l) : 4,9 g / l Ηλικία αμπέλου : 35 χρόνια Αποδόσεις : 50 hL / εκτάριο
διαθέσιμο
Bourgogne Blanc, Benjamin Leroux
Αχυροπράσινο χρώμα με χρυσαφένιες ανταύγειες. Στη μύτη κυριαρχούν αρώματα κίτρινων φρούτων, μανιταριών και διακριτικού ξύλου. Το στόμα ακολουθεί τα αρώματα της μύτης. Τέλειο συνοδευτικό για μεγάλα λιπαρά ψάρια, οστρακόδερμα και πουλερικά με λευκές σάλτσες.
διαθέσιμο
Castello Di Vicarello, Castello Di Vicarello
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: 45% CABERNET SAUVIGNON, 45% CABERNET FRANC, 10% PETIT VERDOT Η συλλογή των σταφυλιών γίνεται χειρονακτικά σε μικρά τελάρα, και η δεύτερη διαλογή παραγαματοποιείται στο οινοποιείο, επίσης χειρονακτικά. Στη συνέχεια ζυμώνει η κάθε ποικιλία ξεχωριστά σε κωνικές ξύλινες δεξαμενές των 3000 λίτρων σλοβενικής δρυός για 2 έως 4 εβδομάδες, ενώ η μηλογαλακτική ζύμωση γίνεται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Στη συνέχεια το κρασί ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια των 160, 225 και 300 λίτρων για 10 έως 12 μήνες. Τέλος ακολουθεί παλαίωση 24 μηνών στη φιάλη πριν βγεί στην αγορά.
διαθέσιμο
Langhe D.O.C. Paolo Scavino
Το Langhe Nebbiolo είναι από 100% Nebbiolo που προέρχεται από τοποθεσίες που ενισχύουν τα πιο αιθέρια αρωματικά και δομημένα Nebbiolo
διαθέσιμο
Petali Ερυθρό, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% Λιάτικο Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Κλασσική ερυθρή οινοποίηση, εκχύλιση διάρκειας 5 – 7 ημερών, ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες ώστε να εκφραστούν τα φρουτώδη χαρακτηριστικά της ποικιλίας και η φρεσκάδα του κρασιού. Παραμονή στη δεξαμενή για 12 μήνες και έπειτα ακολουθεί η εμφιάλωση. Κόκκινο χρώμα με κερασί ανταύγειες . Αρώματα κόκκινων και μαύρων φρούτων όπως φράουλα, δαμάσκηνο, βατόμουρο, σύκο σε συνδυασμό με νότες από μπαχαρικά όπως κανέλα, γαρύφαλλο. Μεσαίου όγκου σώμα με ισορροπημένη οξύτητα και τανίνες που δίνουν μια πλούσια και ευχάριστη υφή στο στόμα. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 14-160 C και μπορεί να συνοδεύσει αλλαντικά, λιπαρά κρέατα όπως αρνί, κατσίκι, θαλασσινά, ψάρια όπως ξιφία, τόνο.
διαθέσιμο
Prinos Ερυθρός, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% Syrah Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Κλασσική ερυθρή οινοποίηση, με σύντομη εκχύλιση διάρκειας (2 - 2,5 ημέρες), ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες ώστε να εκφραστούν τα φρουτώδη χαρακτηριστικά της ποικιλίας και η φρεσκάδα του κρασιού. Η εμφιάλωση πραγματοποιείται λίγους μήνες μετά την οινοποίηση του. Το χρώμα είναι πορφυρό με ερυθρές ανταύγειες. Στη μύτη φρέσκο, αρωματικό εξαιτίας του έντονου αρωματικού μπουκέτου από μαύρο πιπέρι και βατόμουρο , το οποίο συμπληρώνουν αρώματα βιολέτας χαρακτηριστικό της ποικιλίας Syrah. Μεσαίου όγκου σώμα με ισορροπημένη οξύτητα και τανίνες που δίνουν μια πλούσια, ζουμερη και βελούδινη υφή στο στόμα.
διαθέσιμο
Rioja Joven, Finca Manzanos
DOCa Rioja ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ Tempranillo & garnacha ALCOHOL 13,50% Οξύτητα 5 g / l ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ Λιγότερο από 2 g / l
διαθέσιμο