ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

+10%

έως 31/12

 

 

ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ

 • bottle3 7 Ρίζες
  Ξινόμαυρο
  17,18 €
  ΠΟΣΟΤΗΤΑ
 • bacca nera Bacca Nera
  Primitivo, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες
  12,50 €
  ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Τώρα πλέον μπορείτε να απολαύσετε τις επιλογές μας σε ολόκληρη την Ελλάδα και Ευρώπη. Οι παραδόσεις των προϊόντων της Altervino γίνονται στη διεύθυνση που επιθυμείτε στην Ελλάδα εντός 1 - 4 εργάσιμων ημερών και σε προορισμούς του εξωτερικού σε 4 - 8 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Ο τρόπος παράδοσης της παραγγελίας επιλέγεται από τον χρήστη κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας. Οι διαθέσιμες μέθοδοι είναι: Αποστολή με Courier, Παραλαβή από το Κατάστημα.

Αποστολή με Courier

Η παράδοση των προϊόντων στον χρήστη/πελάτη πραγματοποιείται από ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) στην ταχυδρομική διεύθυνση που ο χρήστης/πελάτης έχει δηλώσει στο στάδιο της παραγγελίας ότι επιθυμεί να παραδοθούν. Ενδέχεται, εντός του Λεκανοπεδίου Αττικής, η παράδοση να πραγματοποιηθεί με ιδία μέσα της Altervino και από συνεργάτη του.

Για παραγγελίες εντός Αττικής των οποίων η αξία ξεπερνάει τα 40€, το κόστος μεταφοράς είναι μηδενικό. Για παραγγελίες των οποίων η αξία δεν ξεπερνάει τα 40 € η χρέωση είναι 5,40 € συν Φ.Π.Α. Για παραγγελίες εκτός Αττικής και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.

Η παράδοση των προϊόντων λαμβάνει χώρα εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της καταχώρησης της παραγγελίας, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στη σελίδα του εκάστοτε προϊόντος. H Altervino δεν θα μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη των συνεπειών που οφείλονται σε καθυστέρηση παράδοσης ή απώλεια του δέματος εκ μέρους του μεταφορέα.


altervino