Terre Di Vico, Castello Di Vicarello
2011
Sangiovese, Merlot, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες
Ιταλία
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ
Ποικιλίες: 70% SANGIOVESE, 30% MERLOT
Η ζύμωση σε κωνικές ξύλινες δεξαμενές 3000 λίτρων
δρυός Σλαβονίας, σε Θερμοκρασία
<28 ° Κελσίου. Η διάρκεια της ζύμωσης διαφέρει ανάλογα
με τα χαρακτηριστικά των σταφυλιών κάθε έτους.
Το Sangiovese ωριμάζει 24 μήνες σε 500 λίτρα γαλλικής δρυός
tonneaux ενώ το Merlot ωριμάζει για 24 μήνες σε 225 λίτρα γαλλικά δρύινα
βαρέλια
Παλαιώνει για 18 μήνες στη φιάλη
70,31 €
63,28 €
διαθέσιμο