Montepulciano D' Abruzzo, Caleo
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ
Ποικιλίες: MONTEPULCIANO
Τα σταφύλια μετά τη συγκομιδή οινοποιήθηκαν για 7/8 ημέρες με το σύστημα της διαβροχής
προκειμένου να εξαχθεί το χρώμα και η τανίνες τους.
Η αλκοολική και μηλογαλακτική ζύμωση έγινε σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 25/27 ° C
Βαθύ, ρουμπινί-κόκκινο χρώμα με μοβ ανταύγειες
Ευχάριστο και φρουτώδες μπουκέτο
Στο στόμα είναι γεμάτο με μαλακές τανίνες και καλή οξύτητα
Ιδανικό με πιάτα ζυμαρικών και κόκκινο κρέας
Σερβίρεται στους 18/20 ° C
διαθέσιμο