Barbaresco Brico Spessa, La Morandina
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ
Ποικιλίες: NEBBIOLO
Η συγκομιδή των σταφυλιών γίνεται στις αρχές Οκτωβρίου και μετά από 10 ημέρες ζύμωσης,
το κρασί ωριμάζει σε βαρέλια, με χωρητικότητα 10-20 hl, για περίπου 2 χρόνια.
Βαθύ κόκκινο χρώμα με κεραμιδί αποχρώσεις.
Στη μύρη έντονο με νότες μαρμελάδας δαμάσκηνου, μικρών μούρων και ένα άγγιγμα μέντας στο τελείωμα.
Στο στόμα έντονο με γεμάτο σώμα και ισορροπημένο μεταξύ τανινών και οξύτητας.
Μια ελαφριά επιθετικότητα, προσδιορίζει την προσωπικότητα του κρασιού.
διαθέσιμο