Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Cabernet Sauvignon, Παναγιωτόπουλος
Cabernet Sauvignon15,96 €
-
Champagne Charles Heidseick Rose Brut Reserve
Chardonnay, Pinot Noir, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες87,38 €
-
Sauvignon Blanc, Botter
Sauvignon Blanc11,94 €
-
Terre Di Vico, Castello Di Vicarello
Sangiovese, Merlot, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες63,28 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Barbera Zucchetto, La Morandina
Barbera18,86 €
-
AOC Alsace, Pinot Gris D' Alsace Le Fromentau, Josmeyer
Biodynamic Wines, Organic Bio WinesPinot Gris29,90 €
-
Terre Di Chietti IGT Pecorino, Tor D. Colle
Pecorino10,71 €
-
Ammonite 2022
Ασύρτικο68,20 €
Ερυθροί Οίνοι
Biferno Riserva, Tor D. Colle
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: Montepulciano, Aglianico Τα σταφύλια μετά τη συγκομιδή οινοποιήθηκαν για 7/8 ημέρες με το σύστημα της διαβροχής προκειμένου να εξαχθεί το χρώμα και οι τανίνες . Η αλκοολική και μηλογαλακτική ζύμωση έγινε σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 25/27 ° C. Το παραγόμενο κρασί ωρίμασε σε βαρέλια για 18 μήνες και 18 μήνες σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Λαμπερό και έντονο ρουμπίνι κόκκινο χρώμα. Αυτό το κρασί έχει ένα ευχάριστο, χαρακτηριστικό και αιθέριο μπουκέτο Βελούδινο, ταννικό και ισορροπημένο στον ουρανίσκο Ιδανικό με ψητό κόκκινο και λευκό κρέας, πουλερικά και κυνήγι
διαθέσιμο
Castello Di Vicarello, Castello Di Vicarello
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: 45% CABERNET SAUVIGNON, 45% CABERNET FRANC, 10% PETIT VERDOT Η συλλογή των σταφυλιών γίνεται χειρονακτικά σε μικρά τελάρα, και η δεύτερη διαλογή παραγαματοποιείται στο οινοποιείο, επίσης χειρονακτικά. Στη συνέχεια ζυμώνει η κάθε ποικιλία ξεχωριστά σε κωνικές ξύλινες δεξαμενές των 3000 λίτρων σλοβενικής δρυός για 2 έως 4 εβδομάδες, ενώ η μηλογαλακτική ζύμωση γίνεται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Στη συνέχεια το κρασί ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια των 160, 225 και 300 λίτρων για 10 έως 12 μήνες. Τέλος ακολουθεί παλαίωση 24 μηνών στη φιάλη πριν βγεί στην αγορά.
διαθέσιμο
Montepulciano D' Abruzzo, Caleo
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: MONTEPULCIANO Τα σταφύλια μετά τη συγκομιδή οινοποιήθηκαν για 7/8 ημέρες με το σύστημα της διαβροχής προκειμένου να εξαχθεί το χρώμα και η τανίνες τους. Η αλκοολική και μηλογαλακτική ζύμωση έγινε σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 25/27 ° C Βαθύ, ρουμπινί-κόκκινο χρώμα με μοβ ανταύγειες Ευχάριστο και φρουτώδες μπουκέτο Στο στόμα είναι γεμάτο με μαλακές τανίνες και καλή οξύτητα Ιδανικό με πιάτα ζυμαρικών και κόκκινο κρέας Σερβίρεται στους 18/20 ° C
διαθέσιμο
Petali Ερυθρό, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% Λιάτικο Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Κλασσική ερυθρή οινοποίηση, εκχύλιση διάρκειας 5 – 7 ημερών, ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες ώστε να εκφραστούν τα φρουτώδη χαρακτηριστικά της ποικιλίας και η φρεσκάδα του κρασιού. Παραμονή στη δεξαμενή για 12 μήνες και έπειτα ακολουθεί η εμφιάλωση. Κόκκινο χρώμα με κερασί ανταύγειες . Αρώματα κόκκινων και μαύρων φρούτων όπως φράουλα, δαμάσκηνο, βατόμουρο, σύκο σε συνδυασμό με νότες από μπαχαρικά όπως κανέλα, γαρύφαλλο. Μεσαίου όγκου σώμα με ισορροπημένη οξύτητα και τανίνες που δίνουν μια πλούσια και ευχάριστη υφή στο στόμα. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 14-160 C και μπορεί να συνοδεύσει αλλαντικά, λιπαρά κρέατα όπως αρνί, κατσίκι, θαλασσινά, ψάρια όπως ξιφία, τόνο.
διαθέσιμο