ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

+10%

έως 31/12

 

 

ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ

Αποτελέσματα 37 - 48 από 58
10,04 €
9,04 €

altervinoδιαθέσιμο

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Prosecco Rose, Botter

2021
Pinot noir, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες
Ιταλία

Prosecco DOC Rosé Millesimato Extra Dry. Ανοιχτό ροζέ χρώμα με κομψό και λαμπερό perlage.

14,76 €
13,28 €

altervinoδιαθέσιμο

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Prosopa Λευκός, Παναγιωτόπουλος

2022
Blends/ Λοιπές Ποικιλίες
Ελλάδα
Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη, Τριφυλία

Από τις ποικιλίες Φιλέρι, Ροδίτης και Ugni Blanc Λαμπερό χρώμα, αρώματα φρούτων και αγριολούλουδων, ευχάριστη γεύση και δροσερή επίγευση. Σερβίρεται: 8-10 ˚C, συνοδεύει αρμονικά χοιρινά, πουλερικά αλλά και ψάρια και οστρακοειδή.

8,06 €
7,25 €

altervinoδιαθέσιμο

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Prosopa Ροζέ

2022
Syrah, Merlot, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες
Ελλάδα

8,06 €
7,25 €

altervinoδιαθέσιμο

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Robola, Gentilini

2022
Ρομπόλα
Ελλάδα

19,47 €
17,52 €

altervinoδιαθέσιμο

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Saint George, Ιερόπουλος

2021
Organic Bio Wines
Αγιωργίτικο
Ελλάδα

ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ Το νέο ροζέ κρασί μας, από την ποικιλία Αγιωργίτικο.

14,88 €
13,39 €

altervinoδιαθέσιμο

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Sancerre Rose, La Perriere

2021
Pinot noir
Γαλλία

29,64 €
26,69 €

altervinoδιαθέσιμο

ΠΟΣΟΤΗΤΑ
13,52 €
12,16 €

altervinoδιαθέσιμο

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Sauvignon Blanc, Botter

2022
Sauvignon Blanc
Ιταλία

13,27 €
11,94 €

altervinoδιαθέσιμο

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Αγιωργίτικο της Γαίας

2021
Αγιωργίτικο
Ελλάδα

11,78 €
10,60 €

altervinoδιαθέσιμο

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Ασύρτικο Wild Ferment, Γαία Οινοποιητική

2021, 2022
Ασύρτικο
Ελλάδα

Το προσεκτικά διαλεγμένο, για την ωριμότητα και ποιότητά του Ασύρτικο, προέρχεται αποκλειστικά από τον ορεινό αμπελώνα του Πύργου, γεγονός που το κάνει αρωματικότερο από το Ασύρτικο του υπόλοιπου νησιού. Το Ασύρτικο αυτό αφού περάσει από μία δωδεκάωρη φάση προζυμωτικής εκχύλισης στους 10οC περίπου, απολασπώνεται και οδηγείται σε μικρές ψυχόμενες ΙΝΟΧ δεξαμενές των 1.000lt και σε καινούργια βαρέλια γαλλικής και αμερικανικής δρυός καθώς και γαλλικής ακακίας των 225lt. Η αλκοολική ζύμωση ξεκινάει και εξελίσσεται από μόνη της πολύ-πολύ αργά. Τα στελέχη των ζυμομυκήτων που θα καταφέρουν να επικρατήσουν, θα είναι και εκείνα που τελικά θα καθορίσουν εν πολλοίς το χαρακτήρα του νέου κρασιού. Μία ιδιαιτερότητα των περισσότερων Ασύρτικων από τη Σαντορίνη είναι ότι, ενώ πρόκειται για λευκά κρασιά, έχουν συμπεριφορά ερυθρών! Δοκιμάστε να παλαιώσετε το ΑΣΥΡΤΙΚΟ της ΓΑΙΑΣ – WILD FERMENT για 2-3 χρόνια, αυστηρά όμως, σε θερμοκρασία που ποτέ δεν θα ξεπεράσει τους 12o-14οC. Το κρασί θα αλλάξει βαθιά. Η μεταλλικότητά του θα υποχωρήσει, ενώ αρώματα φρούτων και μελιού θα ντύσουν το σώμα του. Θυμηθείτε να το περάσετε σε μία φαρδιά καράφα (decanting) περίπου μισή ώρα πριν το απολαύσετε. Η νέα διάστασή του θα σας ενθουσιάσει!

34,72 €
31,25 €

altervinoδιαθέσιμο

ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Σελίδα 4 από 5
altervino