Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Sancerre Blanc, La Perriere
Sauvignon Blanc28,23 €
-
Χρυσόβουλον, Ιερόπουλος
Αγιωργίτικο139,50 €
-
Άρας, Ιερόπουλος
Organic Bio WinesΑγιωργίτικο15,62 €
-
Κυδωνίτσα, Ιερόπουλος
Organic Bio WinesΚυδωνίτσα13,39 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Κτήμα Γαίας
Αγιωργίτικο26,78 €
-
Muscadet Convergence, Locus
Muscadet15,50 €
-
Διαμαντόπετρα Λευκή, Διαμαντάκης
Ασύρτικο, Βιδιανό, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες13,40 €
-
Νυχτέρι της Γαίας
Ασύρτικο33,48 €
Terre Di Chietti IGT Pecorino, Tor D. Colle
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: PECORINO Τα σταφύλια μεταφέρονται στο πιεστήριο και στη συνέχεια το γλεύκος ζυμώνει για 15 με 20 ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία 15 έως 17°C σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Στη συνέχεια το κρασί παραμένει στις δεξαμενές στους 18 με 20 °C μέχρι να εμφιαλωθεί. Ένα τραγανό και φρέσκο Pecorino από το Abruzzo, πράσινο λεμόνι με άνθη και αρώματα γκρέιπφρουτ στη μύτη. Ξηρό και τραγανό με οξύτητα εσπεριδοειδών και νότες λευκού ροδάκινου, αχλαδιού και πράσινου μήλου. Μακρά και δροσερή επίγευση. Συνδυάζεται με καλοκαιρινές σαλάτες, ψάρι, ελαφρύ κρέας και ελαφριές σούπες Σερβίρεται δροσερό στους 10/12 °C
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Δέκα, Οινογένεσις
Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη “Μακεδονία” Ποικιλιακή σύνθεση: Merlot / Ξινόμαυρο Εντυπωσιάζει η όμορφη αρωματική πολυπλοκότητα στη μύτη και στο στόμα,με πολύ ενδιαφέροντα πικάντικα χαρακτηριστικά και μια κοσμοπολίτικη έκφραση που ξεπερνάει τα χαρακτηριστικά που τυπικά θα περιμέναμε από τις δύο ποικιλίες ξεχωριστά. Τα αρώματα που μας προσφέρει σε συνεχείς εναλλαγές είναι σκούρα φρούτα,σοκολάτα,καπνός πίπας και γλυκό μπαχάρι,είναι δε φοβερά ενδιαφέρον το γεγονός ότι η μύτη του κρασιού εξελίσσεται- για την ακρίβεια, μεταμορφώνεται- όσο μένει στο ποτήρι, κι αυτό μαρτυρά την περίτεχνη πληθωρικότητά του. Αφιλτράριστος οίνος, σερβίρεται σε καράφα, με αερισμό τουλάχιστον μιας ώρας.
διαθέσιμο