Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Chardonnay Βαρέλι Bio, Παναγιωτόπουλος
Organic Bio WinesChardonnay15,40 €
-
Chardonnay, M&Z
Chardonnay9,26 €
-
Chablis Grand Cru Les Clos
Chardonnay110,00 €
-
Νυχτέρι της Γαίας
Ασύρτικο33,48 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Sauvignon Blanc La Petite PERRIERE
Sauvignon Blanc12,16 €
-
Pinot Grigio Organico, Boira
Organic Bio Wines, Biodynamic WinesPinot Grigio11,94 €
-
AOC Alsace Gewurztraminer Cuvee Des Folastries, Josmeyer
Biodynamic Wines, Organic Bio WinesGewurztraminer31,14 €
-
Κυδωνίτσα, Ιερόπουλος
Organic Bio WinesΚυδωνίτσα13,39 €
Ερυθροί Οίνοι
Biferno Riserva, Tor D. Colle
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: Montepulciano, Aglianico Τα σταφύλια μετά τη συγκομιδή οινοποιήθηκαν για 7/8 ημέρες με το σύστημα της διαβροχής προκειμένου να εξαχθεί το χρώμα και οι τανίνες . Η αλκοολική και μηλογαλακτική ζύμωση έγινε σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 25/27 ° C. Το παραγόμενο κρασί ωρίμασε σε βαρέλια για 18 μήνες και 18 μήνες σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Λαμπερό και έντονο ρουμπίνι κόκκινο χρώμα. Αυτό το κρασί έχει ένα ευχάριστο, χαρακτηριστικό και αιθέριο μπουκέτο Βελούδινο, ταννικό και ισορροπημένο στον ουρανίσκο Ιδανικό με ψητό κόκκινο και λευκό κρέας, πουλερικά και κυνήγι
διαθέσιμο
Castello Di Vicarello, Castello Di Vicarello
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: 45% CABERNET SAUVIGNON, 45% CABERNET FRANC, 10% PETIT VERDOT Η συλλογή των σταφυλιών γίνεται χειρονακτικά σε μικρά τελάρα, και η δεύτερη διαλογή παραγαματοποιείται στο οινοποιείο, επίσης χειρονακτικά. Στη συνέχεια ζυμώνει η κάθε ποικιλία ξεχωριστά σε κωνικές ξύλινες δεξαμενές των 3000 λίτρων σλοβενικής δρυός για 2 έως 4 εβδομάδες, ενώ η μηλογαλακτική ζύμωση γίνεται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Στη συνέχεια το κρασί ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια των 160, 225 και 300 λίτρων για 10 έως 12 μήνες. Τέλος ακολουθεί παλαίωση 24 μηνών στη φιάλη πριν βγεί στην αγορά.
διαθέσιμο
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Mas De Victor, Finca Manzanos
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ Graciano ALCOHOL 13,50% Οξύτητα 5,5 g / l ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ Λιγότερο από 2 g / l Παλαίωση σε δρυ 6 μήνες
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Philosopher, Νέες Χώρες
Ποικιλίες Αγιωργίτικο 90% Ξινόμαυρο 10% Οινοποίηση Κλασική ερυθρή οινοποίηση. Ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Παλαίωση για 12 μήνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Γευστικά Χαρακτηριστικά Βαθύ πορφυρό χρώμα. Έντονα και φρέσκα αρώματα μαύρων και κόκκινων φρούτων, που παραπέμπουν σε βύσσινο, μαύρο κεράσι και δαμάσκηνο, συνδυασμένα με κομψές νότες βανίλιας, μπαχαρικών και σοκολάτας. Συμπύκνωση στο στόμα με βάθος φρούτου, ώριμες τανίνες και γοητευτικό, μακρύ τελείωμα. Αρμονία Κόκκινα κρέατα ψητά ή μαγειρευτά, κυνήγι, ώριμα τυριά και αλλαντικά. Προτάσεις σερβιρίσματος Απολαύστε το στους 16-18°C. Προτείνεται η μετάγγιση του κρασιού μισή ώρα πριν το σερβίρισμα.
διαθέσιμο
Rioja Joven, Finca Manzanos
DOCa Rioja ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ Tempranillo & garnacha ALCOHOL 13,50% Οξύτητα 5 g / l ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ Λιγότερο από 2 g / l
διαθέσιμο
Rioja Reserva, Finca Manzanos
DOCa Rioja ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ Tempranillo, garnacha & graciano ALCOHOL 13,50% Οξύτητα 4,9 g / l ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ Λιγότερο από 2 g / l Παλαίωση σε δρυ 24 μήνες