Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
Ερυθροί Οίνοι
Barbaresco Brico Spessa, La Morandina
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: NEBBIOLO Η συγκομιδή των σταφυλιών γίνεται στις αρχές Οκτωβρίου και μετά από 10 ημέρες ζύμωσης, το κρασί ωριμάζει σε βαρέλια, με χωρητικότητα 10-20 hl, για περίπου 2 χρόνια. Βαθύ κόκκινο χρώμα με κεραμιδί αποχρώσεις. Στη μύτη έντονο με νότες μαρμελάδας δαμάσκηνου, μικρών μούρων και ένα άγγιγμα μέντας στο τελείωμα. Στο στόμα έντονο με γεμάτο σώμα και ισορροπημένο μεταξύ τανινών και οξύτητας μια ελαφριά επιθετικότητα, προσδιορίζει την προσωπικότητα του κρασιού.
διαθέσιμο
Barolo D.O.C.G. "Bric del Fiasc", Paolo Scavino
Η αριστοκρατική και κλασική έκφραση του Nebbiolo που απαιτεί χρόνο για να αναπτύξει όλη την πολυπλοκότητά του είναι το Bric del Fiasc.
διαθέσιμο
Barolo D.O.C.G. "Rocche Dell' Annunziata" , Paolo Scavino
To Rocche dell’Annunziata είναι tο Barolo Riserva της οικογένειας Scavino. Ένα ιστορικό, διάσημο "grand cru" από το χωριό La Morra που αγοράστηκε το 1990.
Barolo D.O.C.G., Paolo Scavino
Αυτό το Barolo έχει μια ιδιαίτερη αξία για την Scavino και αντιπροσωπεύει την ιστορία και την παράδοση της ανάμειξης διαφορετικών cru Barolo.
διαθέσιμο
Langhe D.O.C. Paolo Scavino
Το Langhe Nebbiolo είναι από 100% Nebbiolo που προέρχεται από τοποθεσίες που ενισχύουν τα πιο αιθέρια αρωματικά και δομημένα Nebbiolo
διαθέσιμο
Petali Ερυθρό, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% Λιάτικο Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Κλασσική ερυθρή οινοποίηση, εκχύλιση διάρκειας 5 – 7 ημερών, ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες ώστε να εκφραστούν τα φρουτώδη χαρακτηριστικά της ποικιλίας και η φρεσκάδα του κρασιού. Παραμονή στη δεξαμενή για 12 μήνες και έπειτα ακολουθεί η εμφιάλωση. Κόκκινο χρώμα με κερασί ανταύγειες . Αρώματα κόκκινων και μαύρων φρούτων όπως φράουλα, δαμάσκηνο, βατόμουρο, σύκο σε συνδυασμό με νότες από μπαχαρικά όπως κανέλα, γαρύφαλλο. Μεσαίου όγκου σώμα με ισορροπημένη οξύτητα και τανίνες που δίνουν μια πλούσια και ευχάριστη υφή στο στόμα. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 14-160 C και μπορεί να συνοδεύσει αλλαντικά, λιπαρά κρέατα όπως αρνί, κατσίκι, θαλασσινά, ψάρια όπως ξιφία, τόνο.
διαθέσιμο