Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Daemon, Ιερόπουλος
Organic Bio WinesΑγιωργίτικο39,00 €
-
Chablis Monopole Le Clos du Chateau
Chardonnay35,50 €
-
Akrathos Ερυθρός, Νέες Χώρες
Organic Bio WinesΞινόμαυρο17,20 €
-
Ammonite 2020
VeganΑσύρτικο80,60 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Chablis 1er Cru Les Forets, Domaine Vocoret
Chardonnay46,54 €
-
Ammonite 2021
Ασύρτικο68,20 €
-
Sangiovese Organico, Boira
Vegan, Organic Bio WinesSangiovese14,95 €
-
Άρας, Ιερόπουλος
Organic Bio WinesΑγιωργίτικο15,62 €
AOC Alsace Pinot Blanc D' Alsace "Mise Du Printemps", Josmeyer
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ: Pinot blanc ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: Περιεκτικότητα σε αλκοόλ : 12% vol. Υπολειμματική ζάχαρη (g / l) : 2 g / l Οξύτητα (g / l) : 4,9 g / l Ηλικία αμπέλου : 35 χρόνια Αποδόσεις : 50 hL / εκτάριο
διαθέσιμο
Castello Di Vicarello, Castello Di Vicarello
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: 45% CABERNET SAUVIGNON, 45% CABERNET FRANC, 10% PETIT VERDOT Η συλλογή των σταφυλιών γίνεται χειρονακτικά σε μικρά τελάρα, και η δεύτερη διαλογή παραγαματοποιείται στο οινοποιείο, επίσης χειρονακτικά. Στη συνέχεια ζυμώνει η κάθε ποικιλία ξεχωριστά σε κωνικές ξύλινες δεξαμενές των 3000 λίτρων σλοβενικής δρυός για 2 έως 4 εβδομάδες, ενώ η μηλογαλακτική ζύμωση γίνεται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Στη συνέχεια το κρασί ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια των 160, 225 και 300 λίτρων για 10 έως 12 μήνες. Τέλος ακολουθεί παλαίωση 24 μηνών στη φιάλη πριν βγεί στην αγορά.
διαθέσιμο
Syrah Bio, Παναγιωτόπουλος
Οίνος Ερυθρός Ξηρός Βιολογικής καλλιέργειας Από την κοσμοπολίτικη ποικιλία Syrah, ένα κρασί με πορφυρό χρώμα, αρώματα μαύρων φρούτων, καφέ και μπαχαρικών και σαγηνευτικό στόμα. Απολαύστε το στους 16-18˚ C, με κόκκινο κρέας, κυνήγι, τυριά με έντονη γεύση και γλυκά πικρής σοκολάτας.
διαθέσιμο
Terre Di Vico, Castello Di Vicarello
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: 70% SANGIOVESE, 30% MERLOT Η ζύμωση σε κωνικές ξύλινες δεξαμενές 3000 λίτρων δρυός Σλαβονίας, σε Θερμοκρασία <28 ° Κελσίου. Η διάρκεια της ζύμωσης διαφέρει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των σταφυλιών κάθε έτους. Το Sangiovese ωριμάζει 24 μήνες σε 500 λίτρα γαλλικής δρυός tonneaux ενώ το Merlot ωριμάζει για 24 μήνες σε 225 λίτρα γαλλικά δρύινα βαρέλια Παλαιώνει για 18 μήνες στη φιάλη
διαθέσιμο
Μαλαγουζιά Bio, Παναγιωτόπουλος
Οίνος Λευκός Ξηρός Βιολογικός Φωτεινό χρώμα, αρώματα τριαντάφυλλου και εσπεριδοειδών, πλούσιο στόμα και γενναιόδωρο τελείωμα. Απολαύστε το στους 8-10°C, με πιάτα της Μεσογειακής και Ασιατικής κουζίνας.
διαθέσιμο