Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Cabernet Sauvignon, Παναγιωτόπουλος
Cabernet Sauvignon15,96 €
-
Champagne Charles Heidseick Rose Brut Reserve
Chardonnay, Pinot Noir, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες87,38 €
-
Sauvignon Blanc, Botter
Sauvignon Blanc11,94 €
-
Terre Di Vico, Castello Di Vicarello
Sangiovese, Merlot, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες63,28 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Barbera Zucchetto, La Morandina
Barbera18,86 €
-
AOC Alsace, Pinot Gris D' Alsace Le Fromentau, Josmeyer
Biodynamic Wines, Organic Bio WinesPinot Gris29,90 €
-
Terre Di Chietti IGT Pecorino, Tor D. Colle
Pecorino10,71 €
-
Ammonite 2022
Ασύρτικο68,20 €
AOC Alsace Pinot Blanc D' Alsace "Mise Du Printemps", Josmeyer
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ: Pinot blanc ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: Περιεκτικότητα σε αλκοόλ : 12% vol. Υπολειμματική ζάχαρη (g / l) : 2 g / l Οξύτητα (g / l) : 4,9 g / l Ηλικία αμπέλου : 35 χρόνια Αποδόσεις : 50 hL / εκτάριο
διαθέσιμο
Biferno Riserva, Tor D. Colle
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: Montepulciano, Aglianico Τα σταφύλια μετά τη συγκομιδή οινοποιήθηκαν για 7/8 ημέρες με το σύστημα της διαβροχής προκειμένου να εξαχθεί το χρώμα και οι τανίνες . Η αλκοολική και μηλογαλακτική ζύμωση έγινε σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 25/27 ° C. Το παραγόμενο κρασί ωρίμασε σε βαρέλια για 18 μήνες και 18 μήνες σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Λαμπερό και έντονο ρουμπίνι κόκκινο χρώμα. Αυτό το κρασί έχει ένα ευχάριστο, χαρακτηριστικό και αιθέριο μπουκέτο Βελούδινο, ταννικό και ισορροπημένο στον ουρανίσκο Ιδανικό με ψητό κόκκινο και λευκό κρέας, πουλερικά και κυνήγι
διαθέσιμο
Καλντερίμι Ερυθρός, Παναγιωτόπουλος
Οίνος Ερυθρός Ξηρός Ποικιλίες: Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Grenache Rouge Ένα ιδιαίτερο κρασί με πορφυρό χρώμα, αρωματικές νότες κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών και βελούδινη γεύση. Απολαύστε το στους 16 - 18°C με πιάτα ζυμαρικών, κόκκινο κρέας και τυριά.
διαθέσιμο
Μαλαγουζιά Bio, Παναγιωτόπουλος
Οίνος Λευκός Ξηρός Βιολογικός Φωτεινό χρώμα, αρώματα τριαντάφυλλου και εσπεριδοειδών, πλούσιο στόμα και γενναιόδωρο τελείωμα. Απολαύστε το στους 8-10°C, με πιάτα της Μεσογειακής και Ασιατικής κουζίνας.
διαθέσιμο