Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
AOC Alsace Gewurztraminer Cuvee Des Folastries, Josmeyer
Biodynamic Wines, Organic Bio WinesGewurztraminer31,14 €
Prosecco Rose, Botter
Prosecco DOC Rosé Millesimato Extra Dry. Ανοιχτό ροζέ χρώμα με κομψό και λαμπερό perlage.
διαθέσιμο
Prosecco, Botter
ΑΦΡΩΔΗΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΟΙΝΟΣ, EXTRA DRY Ποκιλίες: Glera Το πιεσμένο γλεύκος αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Η ζύμωση γίνεται με επιλεγμένες ζύμες σε ελεγχόμενη σταθερή θερμοκρασία 18 ° C και ολοκληρώνεται σε 8-10 ημέρες. Μετά από μια περίοδο αποθήκευσης, ο οινοποιός μελετά ένα μιγμα για να επιτύχει το βασικό cuvé του Prosecco Spumante. Στη συνέχεια το κρασί φιλτράρεται και αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με την προσθήκη σακχαρόζης και επιλεγμένων ζυμών για τη δεύτερη ζύμωση (μέθοδος Martinotti-Charmat) σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 14-15 ° C. Μόλις το κρασί φτάσει στα απαιτούμενα επίπεδα πίεσης, αλκοόλης και περιεκτικότητας σε ζάχαρη, ψύχεται , φιλτράρεται και ελέγχεται πριν την εμφιάλωση. Ανοιχτό κίτρινο χεώμα με λεπτές φυσαλίδες Σύνθετο μπουκέτο με φρουτώδεις νότες ροδάκινου, πράσινου μήλου και αρώματα ακακίας. Φρέσκο και ελαφρύ στον ουρανίσκο, με ισορροπημένη οξύτητα και σώμα. αρμονική με μακρά επίμονη επίγευση Ιδανικό ως απεριτίφ, ενώ συνοδεύει τέλεια ορεκτικά και πρώτα πιάτα. Επίσης είανι υπέροχο με σούσι, ψάρια και οστρακοειδή.
διαθέσιμο
Sangiovese Organico, Boira
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, VEGAN Ποικιλίες: SANGIOVESE Το Sangiovese προέρχεται από σύγχρονες βιλογικές και vegan μεθόδους καλλιέργειας. Όταν ολοκληρωθεί η κλασική ερυθρή οινοποίηση το κρασί μεταφέρεται σε κελάρια, όπου ολοκληρώνεται η ωρίμανση και η παλαίωση σε μεγάλα σλαβικά και μικρά γαλλικά δρύινα βαρέλια. Πυκνό, ρουμπινί κόκκινο χρώμα με έντονες νότες από ζουμερά μαύρα φρούτα και μαρμελάδες, μπαχαρικά, γλυκόριζα και βιολέτες. Πλούσιο σώμα με μακρά επίγευση. Συνοδεύει τέλεια σπαγγέτι με κόκκνες σάλτσες, αρνί και κρέατα ωρίμανσης.
διαθέσιμο
Terre Di Chietti IGT Pecorino, Tor D. Colle
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: PECORINO Τα σταφύλια μεταφέρονται στο πιεστήριο και στη συνέχεια το γλεύκος ζυμώνει για 15 με 20 ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία 15 έως 17°C σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Στη συνέχεια το κρασί παραμένει στις δεξαμενές στους 18 με 20 °C μέχρι να εμφιαλωθεί. Ένα τραγανό και φρέσκο Pecorino από το Abruzzo, πράσινο λεμόνι με άνθη και αρώματα γκρέιπφρουτ στη μύτη. Ξηρό και τραγανό με οξύτητα εσπεριδοειδών και νότες λευκού ροδάκινου, αχλαδιού και πράσινου μήλου. Μακρά και δροσερή επίγευση. Συνδυάζεται με καλοκαιρινές σαλάτες, ψάρι, ελαφρύ κρέας και ελαφριές σούπες Σερβίρεται δροσερό στους 10/12 °C
διαθέσιμο
Terre Di Vico, Castello Di Vicarello
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: 70% SANGIOVESE, 30% MERLOT Η ζύμωση σε κωνικές ξύλινες δεξαμενές 3000 λίτρων δρυός Σλαβονίας, σε Θερμοκρασία <28 ° Κελσίου. Η διάρκεια της ζύμωσης διαφέρει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των σταφυλιών κάθε έτους. Το Sangiovese ωριμάζει 24 μήνες σε 500 λίτρα γαλλικής δρυός tonneaux ενώ το Merlot ωριμάζει για 24 μήνες σε 225 λίτρα γαλλικά δρύινα βαρέλια Παλαιώνει για 18 μήνες στη φιάλη
διαθέσιμο