ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

+10%

έως 31/12

 

 

ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ

Αποτελέσματα 25 - 30 από 30

Rioja Los Hermanos De Manzanos Crianza, Finca Manzanos

2018
Tempranillo, Grenache/ Garnacha
Ισπανία

ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ Tempranillo, garnacha ALCOHOL 13,50% Οξύτητα 4,9 g / l ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ Λιγότερο από 2 g / l Παλαίωση σε δρυ 18 μήνες

16,00 €
14,40 €

altervinoδιαθέσιμο

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Rioja Reserva, Finca Manzanos

2013
Tempranillo, Grenache/ Garnacha, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες
Ισπανία

DOCa Rioja ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ Tempranillo, garnacha & graciano ALCOHOL 13,50% Οξύτητα 4,9 g / l ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ Λιγότερο από 2 g / l Παλαίωση σε δρυ 24 μήνες

22,20 €
19,98 €

Sangiovese Organico, Boira

2016, 2018
Vegan, Organic Bio Wines
Sangiovese
Ιταλία

ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, VEGAN Ποικιλίες: SANGIOVESE Το Sangiovese προέρχεται από σύγχρονες βιλογικές και vegan μεθόδους καλλιέργειας. Όταν ολοκληρωθεί η κλασική ερυθρή οινοποίηση το κρασί μεταφέρεται σε κελάρια, όπου ολοκληρώνεται η ωρίμανση και η παλαίωση σε μεγάλα σλαβικά και μικρά γαλλικά δρύινα βαρέλια. Πυκνό, ρουμπινί κόκκινο χρώμα με έντονες νότες από ζουμερά μαύρα φρούτα και μαρμελάδες, μπαχαρικά, γλυκόριζα και βιολέτες. Πλούσιο σώμα με μακρά επίγευση. Συνοδεύει τέλεια σπαγγέτι με κόκκνες σάλτσες, αρνί και κρέατα ωρίμανσης.

16,62 €
14,95 €

altervinoδιαθέσιμο

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Sauvignon Blanc, Botter

2022
Sauvignon Blanc
Ιταλία

13,27 €
11,94 €

altervinoδιαθέσιμο

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Terre Di Chietti IGT Pecorino, Tor D. Colle

2020
Pecorino
Ιταλία

ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: PECORINO Τα σταφύλια μεταφέρονται στο πιεστήριο και στη συνέχεια το γλεύκος ζυμώνει για 15 με 20 ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία 15 έως 17°C σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Στη συνέχεια το κρασί παραμένει στις δεξαμενές στους 18 με 20 °C μέχρι να εμφιαλωθεί. Ένα τραγανό και φρέσκο ​​Pecorino από το Abruzzo, πράσινο λεμόνι με άνθη και αρώματα γκρέιπφρουτ στη μύτη. Ξηρό και τραγανό με οξύτητα εσπεριδοειδών και νότες λευκού ροδάκινου, αχλαδιού και πράσινου μήλου. Μακρά και δροσερή επίγευση. Συνδυάζεται με καλοκαιρινές σαλάτες, ψάρι, ελαφρύ κρέας και ελαφριές σούπες Σερβίρεται δροσερό στους 10/12 °C

11,90 €
10,71 €

altervinoδιαθέσιμο

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Terre Di Vico, Castello Di Vicarello

2011
Sangiovese, Merlot, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες
Ιταλία

ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: 70% SANGIOVESE, 30% MERLOT Η ζύμωση σε κωνικές ξύλινες δεξαμενές 3000 λίτρων δρυός Σλαβονίας, σε Θερμοκρασία <28 ° Κελσίου. Η διάρκεια της ζύμωσης διαφέρει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των σταφυλιών κάθε έτους. Το Sangiovese ωριμάζει 24 μήνες σε 500 λίτρα γαλλικής δρυός tonneaux ενώ το Merlot ωριμάζει για 24 μήνες σε 225 λίτρα γαλλικά δρύινα βαρέλια Παλαιώνει για 18 μήνες στη φιάλη

70,31 €
63,28 €

altervinoδιαθέσιμο

ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Σελίδα 3 από 3
altervino