Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
![altervino](/images/virtuemart/category/redwines.jpg)
Ερυθροί Οίνοι
Barbaresco Brico Spessa, La Morandina
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: NEBBIOLO Η συγκομιδή των σταφυλιών γίνεται στις αρχές Οκτωβρίου και μετά από 10 ημέρες ζύμωσης, το κρασί ωριμάζει σε βαρέλια, με χωρητικότητα 10-20 hl, για περίπου 2 χρόνια. Βαθύ κόκκινο χρώμα με κεραμιδί αποχρώσεις. Στη μύτη έντονο με νότες μαρμελάδας δαμάσκηνου, μικρών μούρων και ένα άγγιγμα μέντας στο τελείωμα. Στο στόμα έντονο με γεμάτο σώμα και ισορροπημένο μεταξύ τανινών και οξύτητας μια ελαφριά επιθετικότητα, προσδιορίζει την προσωπικότητα του κρασιού.
διαθέσιμο
Barolo D.O.C.G. "Bric del Fiasc", Paolo Scavino
Η αριστοκρατική και κλασική έκφραση του Nebbiolo που απαιτεί χρόνο για να αναπτύξει όλη την πολυπλοκότητά του είναι το Bric del Fiasc.
διαθέσιμο
Barolo D.O.C.G. "Rocche Dell' Annunziata" , Paolo Scavino
To Rocche dell’Annunziata είναι tο Barolo Riserva της οικογένειας Scavino. Ένα ιστορικό, διάσημο "grand cru" από το χωριό La Morra που αγοράστηκε το 1990.
Castiglioni, Marchesi Frescobaldi
Το Castiglioni Chianti είναι ένα κρασί με βαθύ ρουμπίνι κόκκινο με μοβ λεπτομέρειες. Στο στόμα βρίσκουμε νότες κόκκινων μούρων, σταφίδας, και ώριμου δαμάσκηνου σε απόλυτη αρμονία με αρωματική βιολέτα και γεράνι. Ο ουρανίσκος είναι κομψά ισορροπημένος με μακρά επίγευση. Συνοδεύει αρωματισμένα πιάτα με σάλτσα κρέατος, ψητό κοτόπουλο, σοταρισμένο βόειο κρέας με λαχανικά και τυριά παλαίωσης.
διαθέσιμο
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Mas De Victor, Finca Manzanos
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ Graciano ALCOHOL 13,50% Οξύτητα 5,5 g / l ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ Λιγότερο από 2 g / l Παλαίωση σε δρυ 6 μήνες
διαθέσιμο
Philosopher, Νέες Χώρες
Ποικιλίες Αγιωργίτικο 90% Ξινόμαυρο 10% Οινοποίηση Κλασική ερυθρή οινοποίηση. Ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Παλαίωση για 12 μήνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Γευστικά Χαρακτηριστικά Βαθύ πορφυρό χρώμα. Έντονα και φρέσκα αρώματα μαύρων και κόκκινων φρούτων, που παραπέμπουν σε βύσσινο, μαύρο κεράσι και δαμάσκηνο, συνδυασμένα με κομψές νότες βανίλιας, μπαχαρικών και σοκολάτας. Συμπύκνωση στο στόμα με βάθος φρούτου, ώριμες τανίνες και γοητευτικό, μακρύ τελείωμα. Αρμονία Κόκκινα κρέατα ψητά ή μαγειρευτά, κυνήγι, ώριμα τυριά και αλλαντικά. Προτάσεις σερβιρίσματος Απολαύστε το στους 16-18°C. Προτείνεται η μετάγγιση του κρασιού μισή ώρα πριν το σερβίρισμα.
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Διαμαντόπετρα Ερυθρή, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 70% Syrah - 30% Μανδηλαριά Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Πραγματοποιείται οινοποίηση της κάθε ποικιλίας ξεχωριστά σε σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες . Κατά τη διάρκεια της εκχύλισής , η διαβροχή του "καπέλου" των στεμφύλων συναντάται τόσο για την ποικιλία Syrah όσο και για την ποικιλία Μανδηλαριά αλλά σε μικρότερη συχνότητα. Η ετοιμασία του κρασιού ολοκληρώνεται με δωδεκάμηνη παλαίωση σε Γαλλικά και Αμερικάνικα δρύινα βαρέλια. Ρουμπινί χρώμα με πορφυρές ανταύγειες . Τα ώριμα μαύρα και κόκκινα φρούτα κυριαρχούν στη μύτη με το βύσσινο, το δαμάσκηνο και το κεράσι να κλέβουν την παράσταση. Βιολέτα και φρεσκοκομμένοι κόκκοι πιπεριού δημιουργούν ένα πλούσιο και πολύπλοκο αρωματικό μπουκέτο. Έντονες στρογγυλεμένες τανίνες , ελκυστική οξύτητα με μια ευχάριστη επίγευση που σου αφήνει μια αίσθηση γλυκών μπαχαριών στο στόμα που διαρκεί. Σερβίρεται πάντα σε θερμοκρασία 17-18ο C και μπορεί να συνοδεύσει άριστα ψητά στη σχάρα, μαγειρεμένα κρέατα με πλούσιες σάλτσεσ, αρνί "αντικρυστό", σκληρά, κίτρινα τυριά μεγάλης ωρίμανσης .
διαθέσιμο