Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Κτήμα Ρούσσος Ροζέ
Organic Bio WinesΜαύρο Αηδάνι12,83 €
-
Castello Di Vicarello, Castello Di Vicarello
Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες110,37 €
-
Fairytale Ημίγλυκος, Αχαιών
Blends/ Λοιπές Ποικιλίες, Μοσχάτο/Muscat, Μαυροδάφνη9,26 €
-
Moscato d' Asti, La Morandina
Μοσχάτο/Muscat14,40 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Barolo D.O.C.G. "Rocche Dell' Annunziata" , Paolo Scavino
Nebbiolo256,68 €
-
Corton grand Cru, Benjamin Leroux
Organic Bio Wines, Biodynamic WinesPinot Noir198,65 €
-
Monograph Ασύρτικο
VeganΑσύρτικο9,48 €
-
Vosne- Romanee, Benjamin Leroux
Organic Bio Wines, Biodynamic WinesPinot Noir120,50 €
Ερυθροί Οίνοι
Biferno Riserva, Tor D. Colle
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: Montepulciano, Aglianico Τα σταφύλια μετά τη συγκομιδή οινοποιήθηκαν για 7/8 ημέρες με το σύστημα της διαβροχής προκειμένου να εξαχθεί το χρώμα και οι τανίνες . Η αλκοολική και μηλογαλακτική ζύμωση έγινε σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 25/27 ° C. Το παραγόμενο κρασί ωρίμασε σε βαρέλια για 18 μήνες και 18 μήνες σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Λαμπερό και έντονο ρουμπίνι κόκκινο χρώμα. Αυτό το κρασί έχει ένα ευχάριστο, χαρακτηριστικό και αιθέριο μπουκέτο Βελούδινο, ταννικό και ισορροπημένο στον ουρανίσκο Ιδανικό με ψητό κόκκινο και λευκό κρέας, πουλερικά και κυνήγι
διαθέσιμο
Castello Di Vicarello, Castello Di Vicarello
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: 45% CABERNET SAUVIGNON, 45% CABERNET FRANC, 10% PETIT VERDOT Η συλλογή των σταφυλιών γίνεται χειρονακτικά σε μικρά τελάρα, και η δεύτερη διαλογή παραγαματοποιείται στο οινοποιείο, επίσης χειρονακτικά. Στη συνέχεια ζυμώνει η κάθε ποικιλία ξεχωριστά σε κωνικές ξύλινες δεξαμενές των 3000 λίτρων σλοβενικής δρυός για 2 έως 4 εβδομάδες, ενώ η μηλογαλακτική ζύμωση γίνεται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Στη συνέχεια το κρασί ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια των 160, 225 και 300 λίτρων για 10 έως 12 μήνες. Τέλος ακολουθεί παλαίωση 24 μηνών στη φιάλη πριν βγεί στην αγορά.
διαθέσιμο
Castiglioni, Marchesi Frescobaldi
Το Castiglioni Chianti είναι ένα κρασί με βαθύ ρουμπίνι κόκκινο με μοβ λεπτομέρειες. Στο στόμα βρίσκουμε νότες κόκκινων μούρων, σταφίδας, και ώριμου δαμάσκηνου σε απόλυτη αρμονία με αρωματική βιολέτα και γεράνι. Ο ουρανίσκος είναι κομψά ισορροπημένος με μακρά επίγευση. Συνοδεύει αρωματισμένα πιάτα με σάλτσα κρέατος, ψητό κοτόπουλο, σοταρισμένο βόειο κρέας με λαχανικά και τυριά παλαίωσης.
διαθέσιμο
Mas De Victor, Finca Manzanos
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ Graciano ALCOHOL 13,50% Οξύτητα 5,5 g / l ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ Λιγότερο από 2 g / l Παλαίωση σε δρυ 6 μήνες
διαθέσιμο
Merlot Bio, Παναγιωτόπουλος
Από την ευγενική ποικιλία Merlot, ένα ιδιαίτερο κρασί σε περιορισμένο αριθμό φιαλών. Το πορφυρό χρώμα, τα αρώματα βανίλιας και μαύρων φρούτων και η αισθησιακή γεύση του, είναι μόνο ορισμένα από τα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα του κρασιού. Απολαύστε στους 16-18˚ C, με κόκκινο κρέας, κυνήγι, τυριά με έντονη γεύση και γλυκά πικρής σοκολάτας.
διαθέσιμο
Merlot, Παναγιωτόπουλος
Έντονο πορφυρό χρώμα, αρώματα κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών, μεταξένιο στόμα, χαρακτηριστική επίγευση. Απολαύστε το στους 16 - 18°C με πιάτα ζυμαρικών, κόκκινο κρέας ή τυριά.
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Philosopher, Νέες Χώρες
Ποικιλίες Αγιωργίτικο 90% Ξινόμαυρο 10% Οινοποίηση Κλασική ερυθρή οινοποίηση. Ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Παλαίωση για 12 μήνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Γευστικά Χαρακτηριστικά Βαθύ πορφυρό χρώμα. Έντονα και φρέσκα αρώματα μαύρων και κόκκινων φρούτων, που παραπέμπουν σε βύσσινο, μαύρο κεράσι και δαμάσκηνο, συνδυασμένα με κομψές νότες βανίλιας, μπαχαρικών και σοκολάτας. Συμπύκνωση στο στόμα με βάθος φρούτου, ώριμες τανίνες και γοητευτικό, μακρύ τελείωμα. Αρμονία Κόκκινα κρέατα ψητά ή μαγειρευτά, κυνήγι, ώριμα τυριά και αλλαντικά. Προτάσεις σερβιρίσματος Απολαύστε το στους 16-18°C. Προτείνεται η μετάγγιση του κρασιού μισή ώρα πριν το σερβίρισμα.
διαθέσιμο
Prosopa Ερυθρός, Παναγιωτόπουλος
Από τις ποικιλίες Cabernet Sauvignon και Merlot Πορφυρό χρώμα, αρωματικές νότες κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών και βελούδινη γεύση. Σερβίρεται: 16-18˚ C, με πιάτα ζυμαρικών, κόκκινο κρέας και τυριά.
διαθέσιμο