Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Χρυσόβουλον, Ιερόπουλος
Αγιωργίτικο139,50 €
Ερυθροί Οίνοι
Akrathos Ερυθρός, Νέες Χώρες
Ποικιλίες Ξινόμαυρο 100% Οινοποίηση Κλασική ερυθρή οινοποίηση. Ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Παλαίωση για 12 μήνες σε Γαλλικα δρύινα βαρέλια. Γευστικά Χαρακτηριστικά Λαμπερό κόκκινο χρώμα με πορφυρές ανταύγειες. Εκφραστικά και πολύπλοκα αρώματα κερασιών, βατόμουρου, τριαντάφυλλου, γλυκών μπαχαρικών αλλα και νότες φυτικότητας. Πυκνό και κομψό στο στόμα, με ζωηρή οξύτητα, εκλεπτυσμένες τανίνες και μακρά επίγευση. Αρμονία Ψητά κόκκινα κρέατα και κυνήγι, κοκκινιστά λευκά και κόκκινα κρέατα, πιάτα με μανιτάρια και ώριμα τυριά. Προτάσεις σερβιρίσματος Απολαύστε το στους 16-18°C. Προτείνεται η μετάγγιση του κρασιού μισή ώρα πριν το σερβίρισμα.
διαθέσιμο
Castello Di Vicarello, Castello Di Vicarello
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: 45% CABERNET SAUVIGNON, 45% CABERNET FRANC, 10% PETIT VERDOT Η συλλογή των σταφυλιών γίνεται χειρονακτικά σε μικρά τελάρα, και η δεύτερη διαλογή παραγαματοποιείται στο οινοποιείο, επίσης χειρονακτικά. Στη συνέχεια ζυμώνει η κάθε ποικιλία ξεχωριστά σε κωνικές ξύλινες δεξαμενές των 3000 λίτρων σλοβενικής δρυός για 2 έως 4 εβδομάδες, ενώ η μηλογαλακτική ζύμωση γίνεται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Στη συνέχεια το κρασί ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια των 160, 225 και 300 λίτρων για 10 έως 12 μήνες. Τέλος ακολουθεί παλαίωση 24 μηνών στη φιάλη πριν βγεί στην αγορά.
διαθέσιμο
Daemon, Ιερόπουλος
Ερυθρός Ξηρός ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ Το κρασί με το οποίο εκφράζεται καλύτερα το οινοποιείο της οικογένειας Ιερόπουλου, συνδυάζοντας την φινέτσα του παρόντος και τη μακροχρόνια παλαίωση, βασισμένη στην τεχνική των κρασιών της Βουργουνδίας..
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Philosopher, Νέες Χώρες
Ποικιλίες Αγιωργίτικο 90% Ξινόμαυρο 10% Οινοποίηση Κλασική ερυθρή οινοποίηση. Ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Παλαίωση για 12 μήνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Γευστικά Χαρακτηριστικά Βαθύ πορφυρό χρώμα. Έντονα και φρέσκα αρώματα μαύρων και κόκκινων φρούτων, που παραπέμπουν σε βύσσινο, μαύρο κεράσι και δαμάσκηνο, συνδυασμένα με κομψές νότες βανίλιας, μπαχαρικών και σοκολάτας. Συμπύκνωση στο στόμα με βάθος φρούτου, ώριμες τανίνες και γοητευτικό, μακρύ τελείωμα. Αρμονία Κόκκινα κρέατα ψητά ή μαγειρευτά, κυνήγι, ώριμα τυριά και αλλαντικά. Προτάσεις σερβιρίσματος Απολαύστε το στους 16-18°C. Προτείνεται η μετάγγιση του κρασιού μισή ώρα πριν το σερβίρισμα.
διαθέσιμο
Άρας, Ιερόπουλος
Ερυθρός Ξηρός ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ Ακολουθώντας την πορεία του Δαίμων, κατά την τελική επιλογή, δημιουργείται αυτό το κρασί με πιο φρέσκα αρώματα και πιο έντονα τα χαρακτηριστικά της ποικιλίας και της περιοχής.
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Δέκα, Οινογένεσις
Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη “Μακεδονία” Ποικιλιακή σύνθεση: Merlot / Ξινόμαυρο Εντυπωσιάζει η όμορφη αρωματική πολυπλοκότητα στη μύτη και στο στόμα,με πολύ ενδιαφέροντα πικάντικα χαρακτηριστικά και μια κοσμοπολίτικη έκφραση που ξεπερνάει τα χαρακτηριστικά που τυπικά θα περιμέναμε από τις δύο ποικιλίες ξεχωριστά. Τα αρώματα που μας προσφέρει σε συνεχείς εναλλαγές είναι σκούρα φρούτα,σοκολάτα,καπνός πίπας και γλυκό μπαχάρι,είναι δε φοβερά ενδιαφέρον το γεγονός ότι η μύτη του κρασιού εξελίσσεται- για την ακρίβεια, μεταμορφώνεται- όσο μένει στο ποτήρι, κι αυτό μαρτυρά την περίτεχνη πληθωρικότητά του. Αφιλτράριστος οίνος, σερβίρεται σε καράφα, με αερισμό τουλάχιστον μιας ώρας.
διαθέσιμο