Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Philosopher, Νέες Χώρες
Organic Bio WinesΑγιωργίτικο, Ξινόμαυρο, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες15,32 €
-
Θαλασσίτης Cellar Aged
Ασύρτικο55,80 €
-
Prosopa Ερυθρός, Παναγιωτόπουλος
Cabernet Sauvignon, Merlot7,60 €
-
Merlot, Παναγιωτόπουλος
Merlot15,96 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Δέκα, Οινογένεσις
Sauvignon Blanc, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες15,30 €
-
Merlot Bio, Παναγιωτόπουλος
Organic Bio WinesMerlot30,00 €
-
Rioja Reserva, Finca Manzanos
Tempranillo, Grenache/ Garnacha, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες19,98 €
-
Malbec Vieille Vignes, Mont Rocher
Malbec13,28 €
Ερυθροί Οίνοι
Barbera Varmat, La Morandina (1,5 Lt)
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: BARBERA D'ASTI Ζύμωση και παραμονή σε βαρέλια για 18 μήνες. Βαθύ κόκκινο χρώμα. Στη μύτη ισορροπημένο με αρώματα φρούτων του δάσους, μαρμελάδας δαμάσκηνου και σιρόπι αγριοκερασιάς. Στο στόμα έντονο, με γεμάτο σώμα, μαλακές τανίνες και μακρά επίγευση.
διαθέσιμο
Petali Ερυθρό, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% Λιάτικο Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Κλασσική ερυθρή οινοποίηση, εκχύλιση διάρκειας 5 – 7 ημερών, ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες ώστε να εκφραστούν τα φρουτώδη χαρακτηριστικά της ποικιλίας και η φρεσκάδα του κρασιού. Παραμονή στη δεξαμενή για 12 μήνες και έπειτα ακολουθεί η εμφιάλωση. Κόκκινο χρώμα με κερασί ανταύγειες . Αρώματα κόκκινων και μαύρων φρούτων όπως φράουλα, δαμάσκηνο, βατόμουρο, σύκο σε συνδυασμό με νότες από μπαχαρικά όπως κανέλα, γαρύφαλλο. Μεσαίου όγκου σώμα με ισορροπημένη οξύτητα και τανίνες που δίνουν μια πλούσια και ευχάριστη υφή στο στόμα. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 14-160 C και μπορεί να συνοδεύσει αλλαντικά, λιπαρά κρέατα όπως αρνί, κατσίκι, θαλασσινά, ψάρια όπως ξιφία, τόνο.
διαθέσιμο