Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Cabernet Sauvignon, Παναγιωτόπουλος
Cabernet Sauvignon15,96 €
-
Champagne Charles Heidseick Rose Brut Reserve
Chardonnay, Pinot Noir, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες87,38 €
-
Sauvignon Blanc, Botter
Sauvignon Blanc11,94 €
-
Terre Di Vico, Castello Di Vicarello
Sangiovese, Merlot, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες63,28 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Barbera Zucchetto, La Morandina
Barbera18,86 €
-
AOC Alsace, Pinot Gris D' Alsace Le Fromentau, Josmeyer
Biodynamic Wines, Organic Bio WinesPinot Gris29,90 €
-
Terre Di Chietti IGT Pecorino, Tor D. Colle
Pecorino10,71 €
-
Ammonite 2022
Ασύρτικο68,20 €
![altervino](/images/virtuemart/category/redwines.jpg)
Ερυθροί Οίνοι
Castello Di Vicarello, Castello Di Vicarello
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: 45% CABERNET SAUVIGNON, 45% CABERNET FRANC, 10% PETIT VERDOT Η συλλογή των σταφυλιών γίνεται χειρονακτικά σε μικρά τελάρα, και η δεύτερη διαλογή παραγαματοποιείται στο οινοποιείο, επίσης χειρονακτικά. Στη συνέχεια ζυμώνει η κάθε ποικιλία ξεχωριστά σε κωνικές ξύλινες δεξαμενές των 3000 λίτρων σλοβενικής δρυός για 2 έως 4 εβδομάδες, ενώ η μηλογαλακτική ζύμωση γίνεται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Στη συνέχεια το κρασί ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια των 160, 225 και 300 λίτρων για 10 έως 12 μήνες. Τέλος ακολουθεί παλαίωση 24 μηνών στη φιάλη πριν βγεί στην αγορά.
διαθέσιμο
διαθέσιμο
διαθέσιμο
διαθέσιμο