Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Philosopher, Νέες Χώρες
Organic Bio WinesΑγιωργίτικο, Ξινόμαυρο, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες15,32 €
-
Θαλασσίτης Cellar Aged
Ασύρτικο55,80 €
-
Prosopa Ερυθρός, Παναγιωτόπουλος
Cabernet Sauvignon, Merlot7,60 €
-
Merlot, Παναγιωτόπουλος
Merlot15,96 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Δέκα, Οινογένεσις
Sauvignon Blanc, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες15,30 €
-
Merlot Bio, Παναγιωτόπουλος
Organic Bio WinesMerlot30,00 €
-
Rioja Reserva, Finca Manzanos
Tempranillo, Grenache/ Garnacha, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες19,98 €
-
Malbec Vieille Vignes, Mont Rocher
Malbec13,28 €
Ερυθροί Οίνοι
Barbera Varmat, La Morandina (1,5 Lt)
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: BARBERA D'ASTI Ζύμωση και παραμονή σε βαρέλια για 18 μήνες. Βαθύ κόκκινο χρώμα. Στη μύτη ισορροπημένο με αρώματα φρούτων του δάσους, μαρμελάδας δαμάσκηνου και σιρόπι αγριοκερασιάς. Στο στόμα έντονο, με γεμάτο σώμα, μαλακές τανίνες και μακρά επίγευση.
διαθέσιμο
Cabernet Sauvignon Bio, Παναγιωτόπουλος
Κρασί βιολογικής καλλιέγειας με βαθύ πορφυρό χρώμα, αρώματα μαύρων φρούτων και μπαχαρικών συνθέτουν την εικόνα του κρασιού και σε προκαλούν να το γευθείς. Ο σαγηνευτικός χαρακτήρας του συμπληρώνεται από τις βελούδινες ταννίνες στο στόμα και τη μακρά επίγευση. Απολαύστε το στους 16-18˚ C, με κόκκινο κρέας, με πικάντικες σάλτσες και τυριά με έντονη γεύση.
διαθέσιμο
Cabernet Sauvignon, Παναγιωτόπουλος
Βαθύ πορφυρό χρώμα, αρώματα μαύρων φρούτων και μπαχαρικών, βελούδινο στόμα, μεγάλη επίγευση. Απολαύστε στους 16 - 18°C με τυριά ή κόκκινα πιάτα της Μεσογειακής κουζίνας.
διαθέσιμο
Castello Di Vicarello, Castello Di Vicarello
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: 45% CABERNET SAUVIGNON, 45% CABERNET FRANC, 10% PETIT VERDOT Η συλλογή των σταφυλιών γίνεται χειρονακτικά σε μικρά τελάρα, και η δεύτερη διαλογή παραγαματοποιείται στο οινοποιείο, επίσης χειρονακτικά. Στη συνέχεια ζυμώνει η κάθε ποικιλία ξεχωριστά σε κωνικές ξύλινες δεξαμενές των 3000 λίτρων σλοβενικής δρυός για 2 έως 4 εβδομάδες, ενώ η μηλογαλακτική ζύμωση γίνεται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Στη συνέχεια το κρασί ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια των 160, 225 και 300 λίτρων για 10 έως 12 μήνες. Τέλος ακολουθεί παλαίωση 24 μηνών στη φιάλη πριν βγεί στην αγορά.
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Prinos Ερυθρός, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% Syrah Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Κλασσική ερυθρή οινοποίηση, με σύντομη εκχύλιση διάρκειας (2 - 2,5 ημέρες), ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες ώστε να εκφραστούν τα φρουτώδη χαρακτηριστικά της ποικιλίας και η φρεσκάδα του κρασιού. Η εμφιάλωση πραγματοποιείται λίγους μήνες μετά την οινοποίηση του. Το χρώμα είναι πορφυρό με ερυθρές ανταύγειες. Στη μύτη φρέσκο, αρωματικό εξαιτίας του έντονου αρωματικού μπουκέτου από μαύρο πιπέρι και βατόμουρο , το οποίο συμπληρώνουν αρώματα βιολέτας χαρακτηριστικό της ποικιλίας Syrah. Μεσαίου όγκου σώμα με ισορροπημένη οξύτητα και τανίνες που δίνουν μια πλούσια, ζουμερη και βελούδινη υφή στο στόμα.
διαθέσιμο
Prosopa Ερυθρός, Παναγιωτόπουλος
Από τις ποικιλίες Cabernet Sauvignon και Merlot Πορφυρό χρώμα, αρωματικές νότες κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών και βελούδινη γεύση. Σερβίρεται: 16-18˚ C, με πιάτα ζυμαρικών, κόκκινο κρέας και τυριά.
διαθέσιμο
Syrah Bio, Παναγιωτόπουλος
Οίνος Ερυθρός Ξηρός Βιολογικής καλλιέργειας Από την κοσμοπολίτικη ποικιλία Syrah, ένα κρασί με πορφυρό χρώμα, αρώματα μαύρων φρούτων, καφέ και μπαχαρικών και σαγηνευτικό στόμα. Απολαύστε το στους 16-18˚ C, με κόκκινο κρέας, κυνήγι, τυριά με έντονη γεύση και γλυκά πικρής σοκολάτας.
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Διαμαντόπετρα Ερυθρή, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 70% Syrah - 30% Μανδηλαριά Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Πραγματοποιείται οινοποίηση της κάθε ποικιλίας ξεχωριστά σε σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες . Κατά τη διάρκεια της εκχύλισής , η διαβροχή του "καπέλου" των στεμφύλων συναντάται τόσο για την ποικιλία Syrah όσο και για την ποικιλία Μανδηλαριά αλλά σε μικρότερη συχνότητα. Η ετοιμασία του κρασιού ολοκληρώνεται με δωδεκάμηνη παλαίωση σε Γαλλικά και Αμερικάνικα δρύινα βαρέλια. Ρουμπινί χρώμα με πορφυρές ανταύγειες . Τα ώριμα μαύρα και κόκκινα φρούτα κυριαρχούν στη μύτη με το βύσσινο, το δαμάσκηνο και το κεράσι να κλέβουν την παράσταση. Βιολέτα και φρεσκοκομμένοι κόκκοι πιπεριού δημιουργούν ένα πλούσιο και πολύπλοκο αρωματικό μπουκέτο. Έντονες στρογγυλεμένες τανίνες , ελκυστική οξύτητα με μια ευχάριστη επίγευση που σου αφήνει μια αίσθηση γλυκών μπαχαριών στο στόμα που διαρκεί. Σερβίρεται πάντα σε θερμοκρασία 17-18ο C και μπορεί να συνοδεύσει άριστα ψητά στη σχάρα, μαγειρεμένα κρέατα με πλούσιες σάλτσεσ, αρνί "αντικρυστό", σκληρά, κίτρινα τυριά μεγάλης ωρίμανσης .
διαθέσιμο