Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Sancerre Blanc, La Perriere
Sauvignon Blanc28,23 €
-
Χρυσόβουλον, Ιερόπουλος
Αγιωργίτικο139,50 €
-
Άρας, Ιερόπουλος
Organic Bio WinesΑγιωργίτικο15,62 €
-
Κυδωνίτσα, Ιερόπουλος
Organic Bio WinesΚυδωνίτσα13,39 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Κτήμα Γαίας
Αγιωργίτικο26,78 €
-
Muscadet Convergence, Locus
Muscadet15,50 €
-
Διαμαντόπετρα Λευκή, Διαμαντάκης
Ασύρτικο, Βιδιανό, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες13,40 €
-
Νυχτέρι της Γαίας
Ασύρτικο33,48 €
AOC Alsace Pinot Auxerrois "H" VV, Josmeyer
διαθέσιμο
AOC Alsace, Pinot Gris D' Alsace Le Fromentau, Josmeyer
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ : Pinot gris ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: Περιεκτικότητα σε αλκοόλ : 13,5% vol. Υπολειμματική ζάχαρη (g / l) : 6 g / l Οξύτητα (g / l) : 5,4 g / l Ηλικία αμπέλου : 35 ans Αποδόσεις : 60 hL / εκτάριο
διαθέσιμο
Bourgogne Blanc, Benjamin Leroux
Αχυροπράσινο χρώμα με χρυσαφένιες ανταύγειες. Στη μύτη κυριαρχούν αρώματα κίτρινων φρούτων, μανιταριών και διακριτικού ξύλου. Το στόμα ακολουθεί τα αρώματα της μύτης. Τέλειο συνοδευτικό για μεγάλα λιπαρά ψάρια, οστρακόδερμα και πουλερικά με λευκές σάλτσες.
διαθέσιμο
Castello Di Vicarello, Castello Di Vicarello
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: 45% CABERNET SAUVIGNON, 45% CABERNET FRANC, 10% PETIT VERDOT Η συλλογή των σταφυλιών γίνεται χειρονακτικά σε μικρά τελάρα, και η δεύτερη διαλογή παραγαματοποιείται στο οινοποιείο, επίσης χειρονακτικά. Στη συνέχεια ζυμώνει η κάθε ποικιλία ξεχωριστά σε κωνικές ξύλινες δεξαμενές των 3000 λίτρων σλοβενικής δρυός για 2 έως 4 εβδομάδες, ενώ η μηλογαλακτική ζύμωση γίνεται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Στη συνέχεια το κρασί ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια των 160, 225 και 300 λίτρων για 10 έως 12 μήνες. Τέλος ακολουθεί παλαίωση 24 μηνών στη φιάλη πριν βγεί στην αγορά.
διαθέσιμο
διαθέσιμο
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Langhe D.O.C. Paolo Scavino
Το Langhe Nebbiolo είναι από 100% Nebbiolo που προέρχεται από τοποθεσίες που ενισχύουν τα πιο αιθέρια αρωματικά και δομημένα Nebbiolo
διαθέσιμο