Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Άρας, Ιερόπουλος
Organic Bio WinesΑγιωργίτικο15,62 €
-
Vinsanto, Γαία
Ασύρτικο45,76 €
-
Χρυσόβουλον, Ιερόπουλος
Αγιωργίτικο139,50 €
Akrathos Ερυθρός, Νέες Χώρες
Ποικιλίες Ξινόμαυρο 100% Οινοποίηση Κλασική ερυθρή οινοποίηση. Ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Παλαίωση για 12 μήνες σε Γαλλικα δρύινα βαρέλια. Γευστικά Χαρακτηριστικά Λαμπερό κόκκινο χρώμα με πορφυρές ανταύγειες. Εκφραστικά και πολύπλοκα αρώματα κερασιών, βατόμουρου, τριαντάφυλλου, γλυκών μπαχαρικών αλλα και νότες φυτικότητας. Πυκνό και κομψό στο στόμα, με ζωηρή οξύτητα, εκλεπτυσμένες τανίνες και μακρά επίγευση. Αρμονία Ψητά κόκκινα κρέατα και κυνήγι, κοκκινιστά λευκά και κόκκινα κρέατα, πιάτα με μανιτάρια και ώριμα τυριά. Προτάσεις σερβιρίσματος Απολαύστε το στους 16-18°C. Προτείνεται η μετάγγιση του κρασιού μισή ώρα πριν το σερβίρισμα.
διαθέσιμο
AOC Alsace Gewurztraminer Cuvee Des Folastries, Josmeyer
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ : Gewürztraminer ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Alcohol : 13% vol. Υπολειματικά Σάκχαρα (g/l) : 8,5 g/l Όξύτητα (g/l) : 4,1 g/l Ηλικία Αμπελώνων : 40 έτη Αποδόσεις : 40 hL/ha
διαθέσιμο
AOC Alsace Riesling Grand Cru Hengst, Josmeyer
διαθέσιμο
Barbera Varmat, La Morandina (1,5 Lt)
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: BARBERA D'ASTI Ζύμωση και παραμονή σε βαρέλια για 18 μήνες. Βαθύ κόκκινο χρώμα. Στη μύτη ισορροπημένο με αρώματα φρούτων του δάσους, μαρμελάδας δαμάσκηνου και σιρόπι αγριοκερασιάς. Στο στόμα έντονο, με γεμάτο σώμα, μαλακές τανίνες και μακρά επίγευση.
διαθέσιμο
Cabernet Sauvignon Bio, Παναγιωτόπουλος
Κρασί βιολογικής καλλιέγειας με βαθύ πορφυρό χρώμα, αρώματα μαύρων φρούτων και μπαχαρικών συνθέτουν την εικόνα του κρασιού και σε προκαλούν να το γευθείς. Ο σαγηνευτικός χαρακτήρας του συμπληρώνεται από τις βελούδινες ταννίνες στο στόμα και τη μακρά επίγευση. Απολαύστε το στους 16-18˚ C, με κόκκινο κρέας, με πικάντικες σάλτσες και τυριά με έντονη γεύση.
διαθέσιμο
Cabernet Sauvignon, Παναγιωτόπουλος
Βαθύ πορφυρό χρώμα, αρώματα μαύρων φρούτων και μπαχαρικών, βελούδινο στόμα, μεγάλη επίγευση. Απολαύστε στους 16 - 18°C με τυριά ή κόκκινα πιάτα της Μεσογειακής κουζίνας.
διαθέσιμο
Chateauneuf Du Pape, Chateau Mont Redon
Σκούρο κόκκινο χρώμα με ιώδεις ανταύγειες. Ώριμη και πλούσια μύτη με έντονο χαρακτήρα ώριμου φρούτου σε συνδυασμό με σύνθετα φρυγανισμένα αρώματα. Η ευρεία και συμπαγής αίσθηση στο στόμα με βελούδινη υφή αποδίδει ένα γεμάτο κρασί με μεγάλη ισορροπία. Δυνατότητα πολυετούς παλαίωσης. Συνδυάστε το με κόκκινο κρέας, αγελαδινά τυριά ή θηράματα.
διαθέσιμο
Costa Del Sole Passito, La Morandina
ΟΙΝΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΓΛΥΚΟΣ Ποικιλίες: 60% Moscato, 40% Riesling Μετά από μακρά πίεση, το γλεύκος ζυμώνει για περίπου ένα έτος σε μικρά βαρέλια. Βαθύ κίτρινο χρώμα με χρυσές αποχρώσεις. Στη μύτη είναι έντονο, ζεστό, με νότες βερίκοκων, ροδάκινων, δεντρολίβανου και μαρμελάδας σύκου. Στο στόμα είναι στρογγυλό, με έντονες αρωματικές νότες και φρέσκο τελείωμα. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΛΚΟΟΛ: 15,5% αλκοόλη και υπολειμματικά σάκχαρα 170 gr / l. Απολαύστε το μόνο του ή με τυριά Langa.
διαθέσιμο
Daemon, Ιερόπουλος
Ερυθρός Ξηρός ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ Το κρασί με το οποίο εκφράζεται καλύτερα το οινοποιείο της οικογένειας Ιερόπουλου, συνδυάζοντας την φινέτσα του παρόντος και τη μακροχρόνια παλαίωση, βασισμένη στην τεχνική των κρασιών της Βουργουνδίας..
διαθέσιμο
Rioja Reserva, Finca Manzanos
DOCa Rioja ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ Tempranillo, garnacha & graciano ALCOHOL 13,50% Οξύτητα 4,9 g / l ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ Λιγότερο από 2 g / l Παλαίωση σε δρυ 24 μήνες
Sangiovese Organico, Boira
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, VEGAN Ποικιλίες: SANGIOVESE Το Sangiovese προέρχεται από σύγχρονες βιλογικές και vegan μεθόδους καλλιέργειας. Όταν ολοκληρωθεί η κλασική ερυθρή οινοποίηση το κρασί μεταφέρεται σε κελάρια, όπου ολοκληρώνεται η ωρίμανση και η παλαίωση σε μεγάλα σλαβικά και μικρά γαλλικά δρύινα βαρέλια. Πυκνό, ρουμπινί κόκκινο χρώμα με έντονες νότες από ζουμερά μαύρα φρούτα και μαρμελάδες, μπαχαρικά, γλυκόριζα και βιολέτες. Πλούσιο σώμα με μακρά επίγευση. Συνοδεύει τέλεια σπαγγέτι με κόκκνες σάλτσες, αρνί και κρέατα ωρίμανσης.
διαθέσιμο