Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Mersault 1er Cru "la piece sous le Bois"
Organic Bio Wines, Biodynamic WinesChardonnay146,20 €
-
Sauvignon Blanc La Petite PERRIERE
Sauvignon Blanc12,16 €
-
Megalithe Sancerre Blanc, La Perriere
Sauvignon Blanc68,30 €
-
Sancerre Blanc, La Perriere
Sauvignon Blanc28,23 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Chene Marchand Sancerre Blanc, Domaine De Terres Blanches
Sauvignon Blanc68,52 €
-
Chardonnay Oak, Ιερόπουλου
Chardonnay18,41 €
-
Chardonnay, M&Z
Chardonnay9,26 €
-
Pouilly- Fume, Domaine De Terres Blanches
Sauvignon Blanc31,00 €
AOC Alsace Pinot Auxerrois "H" VV, Josmeyer
διαθέσιμο
AOC Alsace Pinot Blanc D' Alsace "Mise Du Printemps", Josmeyer
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ: Pinot blanc ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: Περιεκτικότητα σε αλκοόλ : 12% vol. Υπολειμματική ζάχαρη (g / l) : 2 g / l Οξύτητα (g / l) : 4,9 g / l Ηλικία αμπέλου : 35 χρόνια Αποδόσεις : 50 hL / εκτάριο
διαθέσιμο
AOC Alsace, Pinot Gris D' Alsace Le Fromentau, Josmeyer
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ : Pinot gris ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: Περιεκτικότητα σε αλκοόλ : 13,5% vol. Υπολειμματική ζάχαρη (g / l) : 6 g / l Οξύτητα (g / l) : 5,4 g / l Ηλικία αμπέλου : 35 ans Αποδόσεις : 60 hL / εκτάριο
διαθέσιμο
διαθέσιμο
διαθέσιμο
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Διαμαντόπετρα Ερυθρή, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 70% Syrah - 30% Μανδηλαριά Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Πραγματοποιείται οινοποίηση της κάθε ποικιλίας ξεχωριστά σε σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες . Κατά τη διάρκεια της εκχύλισής , η διαβροχή του "καπέλου" των στεμφύλων συναντάται τόσο για την ποικιλία Syrah όσο και για την ποικιλία Μανδηλαριά αλλά σε μικρότερη συχνότητα. Η ετοιμασία του κρασιού ολοκληρώνεται με δωδεκάμηνη παλαίωση σε Γαλλικά και Αμερικάνικα δρύινα βαρέλια. Ρουμπινί χρώμα με πορφυρές ανταύγειες . Τα ώριμα μαύρα και κόκκινα φρούτα κυριαρχούν στη μύτη με το βύσσινο, το δαμάσκηνο και το κεράσι να κλέβουν την παράσταση. Βιολέτα και φρεσκοκομμένοι κόκκοι πιπεριού δημιουργούν ένα πλούσιο και πολύπλοκο αρωματικό μπουκέτο. Έντονες στρογγυλεμένες τανίνες , ελκυστική οξύτητα με μια ευχάριστη επίγευση που σου αφήνει μια αίσθηση γλυκών μπαχαριών στο στόμα που διαρκεί. Σερβίρεται πάντα σε θερμοκρασία 17-18ο C και μπορεί να συνοδεύσει άριστα ψητά στη σχάρα, μαγειρεμένα κρέατα με πλούσιες σάλτσεσ, αρνί "αντικρυστό", σκληρά, κίτρινα τυριά μεγάλης ωρίμανσης .
διαθέσιμο