Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Chardonnay Βαρέλι Bio, Παναγιωτόπουλος
Organic Bio WinesChardonnay15,40 €
-
4-6 H
Αγιωργίτικο9,82 €
-
Chablis Grand Cru Les Clos
Chardonnay110,00 €
-
Μαλαγουζιά, Εύχαρις
Μαλαγουζιά9,93 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Saint George, Ιερόπουλος
Organic Bio WinesΑγιωργίτικο13,39 €
-
Κτήμα Ρούσσος Ροζέ
Organic Bio WinesΜαύρο Αηδάνι12,83 €
-
7 Ρίζες
Ξινόμαυρο17,18 €
-
Chablis 1er Cru Les Forets Vieilles Vignes
Chardonnay50,10 €
La Promesse De L' Ange, Chateau Hermitage Saint Martin
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, VEGAN Πιστοποιημένο κρασί βιολογικής καλλιέργειας, εγκεκριμένο από τη vegan society. Ποικιλίες: Viogner Τα σταφύλια προέρχονται από βιολογικούς, vegan αμπελώνες. Mετά την συγκομιδή γίνεται προζυμωτική κρυοεκχύλιση, στη συνέχεια πιέζονται και το γλεύκος μεταφέρεται σε δεξαμενές ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Ωριμάζει για 8 έως 10 μήνες σε βαρέλια (30% νέα) Φιλτράρεται βάσει των vegan πρωτοκόλλων. Xρυσό χρώμα με έντονες λάμψεις. Στη μύτη διακρίνονται φρέσκα, φρουτώδη και λουλουδάτα αρώματα με εξαιρετική κομψότητα. Γεμάτο στόμα με εξαιρετική διάρκεια. Εξαιρετκό απεριτίφ ή συνδυάζεται τέλεια με θαλασσινά, ασιατική κουζίνα fois gras ή ελαφρώς πικάντικα πιάτα ψαριού ή κοτόπουλου. Supremely fresh and succulent, stunning as an aperitif or with tapas and sea food but also an absolute revelation at table with oriental cuisine, foie gras, or a softly spiced curried fish or chicken
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Montepulciano D' Abruzzo, Caleo
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: MONTEPULCIANO Τα σταφύλια μετά τη συγκομιδή οινοποιήθηκαν για 7/8 ημέρες με το σύστημα της διαβροχής προκειμένου να εξαχθεί το χρώμα και η τανίνες τους. Η αλκοολική και μηλογαλακτική ζύμωση έγινε σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 25/27 ° C Βαθύ, ρουμπινί-κόκκινο χρώμα με μοβ ανταύγειες Ευχάριστο και φρουτώδες μπουκέτο Στο στόμα είναι γεμάτο με μαλακές τανίνες και καλή οξύτητα Ιδανικό με πιάτα ζυμαρικών και κόκκινο κρέας Σερβίρεται στους 18/20 ° C
διαθέσιμο
Moscato d' Asti, La Morandina
ΑΦΡΩΔΗΣ ΛΕΥΚΟΣ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ Ποικιλίες : Moscato Πραγματοποιείται φυσική αλκοολική ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές για ένα μήνα, ώστε να επιτευχθεί η πλούσια αφρώδης αίσθηση. Στο ποτήρι διακρίνεται το ανοιχτό κίτρινο χρώμα του με πρασινωπές ανταύγειες και οι φίνες φυσαλίδες του. Στη μύτη ξεχωρίζουν τα δροσερά και και διακριτικά αρώματα με νότες γαρδένιας και αρωματικών βοτάνων. Το στόμα ακολουθεί τον αρωματικό χαρακτήρα της μύτης ενώ η διακριτική του οξύτητα μας προσφέρει ένα απόλυτα ισορροπημένο απεριτιφ. Καθώς προέρχεται από την περιοχή του Langhe (γνωστή για την παραγωγή φουντουκιών), συνδυάζεται τέλεια με μπισκότα φουντουκιού, δροσερές φρουτοσαλάτες και συνταγές με φράουλες.
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Petali Λευκό, Διαμαντάκης
Πετάλι Ασύρτικο 2020 Η ποικιλία Ασύρτικο είναι μια από τις πιο διαδεδομένες λευκές ποικιλίες σταφυλιού στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη ποικιλία προέρχεται από το νησί των Κυκλάδων, τη Σαντορίνη. Τα τελευταία 25 χρόνια, το Ασύρτικο έχει κατακτήσει και τον υπόλοιπο ελλαδικό χώρο και πλέον καλλιεργείται τόσο στο Βορρά όσο και στο Νότο όπως είναι η Κρήτη. Το Ασύρτικο είναι μια ποικιλία η οποία μπορεί να καλλιεργηθεί σε συνθήκες αρκετά ξηρές γεγονός που κάνει το νησί της Κρήτης τον ιδανικό τόπο καλλιέργειας.
διαθέσιμο
Pinot Grigio Organico, Boira
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, VEGAN Ποικιλίες: Pinot Grigio Αυτό το καλά ισορροπημένο Pinot Grigio από την περιοχή του Βένετο προέρχεται από οργανικούς αμπελώνες χαμηλής απόδοσης, οι οποίοι συμβάλλουν στην ένταση και την ωριμότητα. Ακολουθεί τις σύγχρονες μεθόδους της vegan φιλισοφίας τόσο στο αμπέλι όσο και στην κλασική λευκή οινοποίηση. Ανοιχτό κίτρινο χρώμα, έχει ανθικά αρώματα ακακίας και αγιοκλήματος στη μύτη. Ο ουρανίσκος είναι φρέσκος με νότες λεμονιού, λευκού ροδάκινου και πεπόνιου. Τέλειο απεριτιφ, και ιδανικός συνοδός για λευκά κρέατα και θαλασσινά
διαθέσιμο
Pinot Grigio, Botter
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: Pinot Grigio Τα σταφύλια μεταφέροντα στο πιεστήριο και στη συνέχεια το γλεύκος ζυμώνει για 15 με 20 ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία 15 έως 17°C σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Στη συνέχεια το κρασί παραμένει στις δεξαμενές στους 18 με 20 °C μέχρι να εμφιαλωθεί. Έχει διαυγές χρώμα, στη μύτη διακρίνουμε νότες μήλου με έντονη φρεσκάδα. Στον ουρανίσκο είναι φρέσκο δροσερό με τυπική γεύση ορυκτών. Σερβίρεται στους 10-12 ° C Ιδανικό ως απεριτίφ και με συνοδεία θαλασσινών
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Prinos Λευκός, Διαμαντάκης
PRINOS ΛΕΥΚΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ ΠΟΚΙΛΙΕΣ 50% Chardonnay - 50% Malvazia di Candia Aromatica Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Ξεχωριστή οινοποίηση για κάθε ποικιλία σταφυλιού. Προηγείται προζυμωτική κρυοεκχύλιση και ακολουθεί η αλκοολική ζύμωση στους 17ο C. Πριν την εμφιάλωση το κρασί ωριμάζει για τρεις μήνες μαζί με τις οινολάσπες του (sur lies fines). Λαμπερό κίτρινο χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Το πλούσιο αρωματικό μπουκέτο εκπλήσσει μόλις το πλησιάζετε στη μύτη. Φρουτώδες και έντονο, με κυρίαρχο το άρωμα ροδάκινου, ανανά αλλά και άνθους λεμονιάς. Στο στόμα, ισορροπημένη οξύτητα και μακριάς διάρκειας επίγευση αφήνοντας μια γεμάτη, φρέσκια και φρουτώδη αίσθηση. Σερβίρεται στους 10 ο C και συνοδεύει μικρά ψάρια, θαλασσινά, πουλερικά, σαλάτες αλλά και φρούτα.
διαθέσιμο
Prinos Ροζέ, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 70% Syrah - 30% Μανδηλαριά Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Ξεχωριστή οινοποίηση για κάθε ποικιλία σταφυλιού. Η αλκοολική ζύμωση γίνεται υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία στους 16ο C ενώ ακολουθείται τρίμηνη ωρίμανςη στις οινολάσπες (sur lies fines) πριν την εμφιάλωση. Το χρώμα είναι ανοιχτό κόκκινο που θυμίζει κόκκους ροδιού. Το άρωμα παραπέμπει σε ώριμα κόκκινα φρούτα κυρίως κεράσι με μια ιδέα ροδοπέταλου. Δροσερή και ισορροπημένη γεύση, με λεπτεπίλεπτες τανίνες, ευχάριστη οξύτητα και μεγάλης διάρκειας, επίγευση. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 10-12ο C. Συνοδεύει παραδοσιακά κρητικά εδέσματα όπως χοχλιοί, πίτες, σαλάτες και ζυμαρικά με ελαφριά σάλτσα ντομάτας.
διαθέσιμο