Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Sancerre Blanc, La Perriere
Sauvignon Blanc28,23 €
-
Χρυσόβουλον, Ιερόπουλος
Αγιωργίτικο139,50 €
-
Άρας, Ιερόπουλος
Organic Bio WinesΑγιωργίτικο15,62 €
-
Κυδωνίτσα, Ιερόπουλος
Organic Bio WinesΚυδωνίτσα13,39 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Κτήμα Γαίας
Αγιωργίτικο26,78 €
-
Muscadet Convergence, Locus
Muscadet15,50 €
-
Διαμαντόπετρα Λευκή, Διαμαντάκης
Ασύρτικο, Βιδιανό, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες13,40 €
-
Νυχτέρι της Γαίας
Ασύρτικο33,48 €
Barbera Varmat, La Morandina (1,5 Lt)
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: BARBERA D'ASTI Ζύμωση και παραμονή σε βαρέλια για 18 μήνες. Βαθύ κόκκινο χρώμα. Στη μύτη ισορροπημένο με αρώματα φρούτων του δάσους, μαρμελάδας δαμάσκηνου και σιρόπι αγριοκερασιάς. Στο στόμα έντονο, με γεμάτο σώμα, μαλακές τανίνες και μακρά επίγευση.
διαθέσιμο
Montepulciano D' Abruzzo, Caleo
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: MONTEPULCIANO Τα σταφύλια μετά τη συγκομιδή οινοποιήθηκαν για 7/8 ημέρες με το σύστημα της διαβροχής προκειμένου να εξαχθεί το χρώμα και η τανίνες τους. Η αλκοολική και μηλογαλακτική ζύμωση έγινε σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 25/27 ° C Βαθύ, ρουμπινί-κόκκινο χρώμα με μοβ ανταύγειες Ευχάριστο και φρουτώδες μπουκέτο Στο στόμα είναι γεμάτο με μαλακές τανίνες και καλή οξύτητα Ιδανικό με πιάτα ζυμαρικών και κόκκινο κρέας Σερβίρεται στους 18/20 ° C
διαθέσιμο
Pinot Grigio, Botter
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: Pinot Grigio Τα σταφύλια μεταφέροντα στο πιεστήριο και στη συνέχεια το γλεύκος ζυμώνει για 15 με 20 ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία 15 έως 17°C σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Στη συνέχεια το κρασί παραμένει στις δεξαμενές στους 18 με 20 °C μέχρι να εμφιαλωθεί. Έχει διαυγές χρώμα, στη μύτη διακρίνουμε νότες μήλου με έντονη φρεσκάδα. Στον ουρανίσκο είναι φρέσκο δροσερό με τυπική γεύση ορυκτών. Σερβίρεται στους 10-12 ° C Ιδανικό ως απεριτίφ και με συνοδεία θαλασσινών
διαθέσιμο
Prosecco Rose, Botter
Prosecco DOC Rosé Millesimato Extra Dry. Ανοιχτό ροζέ χρώμα με κομψό και λαμπερό perlage.
διαθέσιμο