Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Διαμαντόπετρα Ερυθρή, Διαμαντάκης
Syrah, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες12,50 €
-
Θαλασσίτης Cellar Aged
Ασύρτικο55,80 €
-
Vosne- Romanee, Benjamin Leroux
Organic Bio Wines, Biodynamic WinesPinot Noir120,50 €
-
Rioja Gran Reserva, Finca Manzanos
Tempranillo, Grenache/ Garnacha36,60 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Δέκα, Οινογένεσις
Merlot, Ξινόμαυρο17,80 €
-
Philosopher, Νέες Χώρες
Organic Bio WinesΑγιωργίτικο, Ξινόμαυρο, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες15,32 €
-
Ανατολικός
Αγιωργίτικο20,65 €
Διαμαντόπετρα Λευκή, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 50% Βιδιανό - 50% Ασύρτικο Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Η οινοποίηση πραγματοποιείται ξεχωριστά για κάθε ποικιλία. Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές και ολοκληρώνεται σε δρύινα βαρέλια όπου παραμένει επί τρεις μήνες ώστε να ολοκληρωθεί η ωρίμανση του. Απαλό κίτρινο, λαμπερό που απεικονίζεται στο ποτήρι. Το άρωμα κομψό με νότες ανανά, βερίκοκου και χαμομηλιού κομψό με νότες ανανά, βερίκοκου και χαμομηλιού τα οποία συνδυάζονται περίτεχνα με βανίλια, ξηρούς καρπούς και δρυς . Γεμάτο στόμα, λιπαρότητα, αισθητή οξύτητα τα οποία επιτρέπουν στο φρούτο να εκφραστεί ιδανικά. Μακριάς διάρκειας επίγευση που αφήνει μια γεύση βερίκοκου και βανίλιας . Σερβίρεται σε θερμοκρασία 12-14ο C. Συνοδεύει θαυμάσια πλούσια, καπνιστά τυριά, ψάρια και θαλασσινά.
διαθέσιμο
Καλντερίμι Λευκός, Παναγιωτόπουλος
Οίνος Λευκός Ξηρός Από την χαρισματική ποικιλία Μοσχοφίλερο, ένα κρασί με λαμπερό χρώμα, αρώματα φρούτων και λουλουδιών, ισορροπημένη γεύση και δροσερή επίγευση. Απολαύστε το στους 8-10˚ C με χοιρινό, πουλερικά, ψάρια ή θαλασσινά και αφήστε το να σας οδηγήσει σε ένα νέο «Καλντερίμι».
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Κυδωνίτσα, Ιερόπουλος
Λευκός Ξηρός ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% ΚΥΔΩΝΙΤΣΑ Ο νέος λευκός μας οίνος, από μια εξαιρετική Πελοποννησιακή ποικιλία. Καλλιεργείται στις περιοχές Κουτσίου Κορινθίας σε υψόμετρο 500μ, και στη Σκοτεινή Αργολίδας σε υψόμετρο 700μ. με στρεμματική απόδοση περίπου στα 600kgr. Η Κυδωνίτσα έχει στόμα στρογγυλό με πολύ δύναμη και έντονα αρώματα με νότες κυδωνιού.
διαθέσιμο
Χρυσόβουλον, Ιερόπουλος
Η «κορωνίδα» της γκάμας των κρασιών. Φτιάχνεται από τα σταφύλια Αγιωργίτικου από το πιο προνομιούχο σημείο του αμπελώνα μας στο Κούτσι, το οποίο φροντίζεται από την αρχή ως το τέλος αυστηρά με το χέρι και δεν δίνει περισσότερες από 700 φιάλες ετησίως. Πληθωρικό και μεγαλοπρεπές σε μύτη και στόμα, συνοδεύει κόκκινο κρέας ή κυνήγι σε πολύπλοκες παρασκευές.
διαθέσιμο