Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Daemon, Ιερόπουλος
Organic Bio WinesΑγιωργίτικο39,00 €
-
Chablis Monopole Le Clos du Chateau
Chardonnay35,50 €
-
Akrathos Ερυθρός, Νέες Χώρες
Organic Bio WinesΞινόμαυρο17,20 €
-
Ammonite 2020
VeganΑσύρτικο80,60 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Chablis 1er Cru Les Forets, Domaine Vocoret
Chardonnay46,54 €
-
Ammonite 2021
Ασύρτικο68,20 €
-
Sangiovese Organico, Boira
Vegan, Organic Bio WinesSangiovese14,95 €
-
Άρας, Ιερόπουλος
Organic Bio WinesΑγιωργίτικο15,62 €
![altervino](/images/virtuemart/category/redwines.jpg)
Ερυθροί Οίνοι
Chateauneuf Du Pape, Chateau Mont Redon
Σκούρο κόκκινο χρώμα με ιώδεις ανταύγειες. Ώριμη και πλούσια μύτη με έντονο χαρακτήρα ώριμου φρούτου σε συνδυασμό με σύνθετα φρυγανισμένα αρώματα. Η ευρεία και συμπαγής αίσθηση στο στόμα με βελούδινη υφή αποδίδει ένα γεμάτο κρασί με μεγάλη ισορροπία. Δυνατότητα πολυετούς παλαίωσης. Συνδυάστε το με κόκκινο κρέας, αγελαδινά τυριά ή θηράματα.
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Petali Ερυθρό, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% Λιάτικο Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Κλασσική ερυθρή οινοποίηση, εκχύλιση διάρκειας 5 – 7 ημερών, ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες ώστε να εκφραστούν τα φρουτώδη χαρακτηριστικά της ποικιλίας και η φρεσκάδα του κρασιού. Παραμονή στη δεξαμενή για 12 μήνες και έπειτα ακολουθεί η εμφιάλωση. Κόκκινο χρώμα με κερασί ανταύγειες . Αρώματα κόκκινων και μαύρων φρούτων όπως φράουλα, δαμάσκηνο, βατόμουρο, σύκο σε συνδυασμό με νότες από μπαχαρικά όπως κανέλα, γαρύφαλλο. Μεσαίου όγκου σώμα με ισορροπημένη οξύτητα και τανίνες που δίνουν μια πλούσια και ευχάριστη υφή στο στόμα. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 14-160 C και μπορεί να συνοδεύσει αλλαντικά, λιπαρά κρέατα όπως αρνί, κατσίκι, θαλασσινά, ψάρια όπως ξιφία, τόνο.
διαθέσιμο
Prinos Ερυθρός, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% Syrah Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Κλασσική ερυθρή οινοποίηση, με σύντομη εκχύλιση διάρκειας (2 - 2,5 ημέρες), ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες ώστε να εκφραστούν τα φρουτώδη χαρακτηριστικά της ποικιλίας και η φρεσκάδα του κρασιού. Η εμφιάλωση πραγματοποιείται λίγους μήνες μετά την οινοποίηση του. Το χρώμα είναι πορφυρό με ερυθρές ανταύγειες. Στη μύτη φρέσκο, αρωματικό εξαιτίας του έντονου αρωματικού μπουκέτου από μαύρο πιπέρι και βατόμουρο , το οποίο συμπληρώνουν αρώματα βιολέτας χαρακτηριστικό της ποικιλίας Syrah. Μεσαίου όγκου σώμα με ισορροπημένη οξύτητα και τανίνες που δίνουν μια πλούσια, ζουμερη και βελούδινη υφή στο στόμα.
διαθέσιμο
Rioja Gran Reserva, Finca Manzanos
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ Tempranillo, Garnacha ALCOHOL 13,50% ΟΞΥΤΗΤΑ 4,7 g / l ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ Λιγότερο από 1 g / l ΠΑΛΑΙΩΣΗ ΣΕ ΒΑΡΕΛΙ 36 μήνες 70% Γαλλικά 30% Αμερικανικά δρύινα βαρέλια
διαθέσιμο
Rioja Joven, Finca Manzanos
DOCa Rioja ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ Tempranillo & garnacha ALCOHOL 13,50% Οξύτητα 5 g / l ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ Λιγότερο από 2 g / l
διαθέσιμο
Rioja Los Hermanos De Manzanos Crianza, Finca Manzanos
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ Tempranillo, garnacha ALCOHOL 13,50% Οξύτητα 4,9 g / l ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ Λιγότερο από 2 g / l Παλαίωση σε δρυ 18 μήνες
διαθέσιμο
Rioja Reserva, Finca Manzanos
DOCa Rioja ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ Tempranillo, garnacha & graciano ALCOHOL 13,50% Οξύτητα 4,9 g / l ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ Λιγότερο από 2 g / l Παλαίωση σε δρυ 24 μήνες
Syrah Bio, Παναγιωτόπουλος
Οίνος Ερυθρός Ξηρός Βιολογικής καλλιέργειας Από την κοσμοπολίτικη ποικιλία Syrah, ένα κρασί με πορφυρό χρώμα, αρώματα μαύρων φρούτων, καφέ και μπαχαρικών και σαγηνευτικό στόμα. Απολαύστε το στους 16-18˚ C, με κόκκινο κρέας, κυνήγι, τυριά με έντονη γεύση και γλυκά πικρής σοκολάτας.
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Διαμαντόπετρα Ερυθρή, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 70% Syrah - 30% Μανδηλαριά Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Πραγματοποιείται οινοποίηση της κάθε ποικιλίας ξεχωριστά σε σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες . Κατά τη διάρκεια της εκχύλισής , η διαβροχή του "καπέλου" των στεμφύλων συναντάται τόσο για την ποικιλία Syrah όσο και για την ποικιλία Μανδηλαριά αλλά σε μικρότερη συχνότητα. Η ετοιμασία του κρασιού ολοκληρώνεται με δωδεκάμηνη παλαίωση σε Γαλλικά και Αμερικάνικα δρύινα βαρέλια. Ρουμπινί χρώμα με πορφυρές ανταύγειες . Τα ώριμα μαύρα και κόκκινα φρούτα κυριαρχούν στη μύτη με το βύσσινο, το δαμάσκηνο και το κεράσι να κλέβουν την παράσταση. Βιολέτα και φρεσκοκομμένοι κόκκοι πιπεριού δημιουργούν ένα πλούσιο και πολύπλοκο αρωματικό μπουκέτο. Έντονες στρογγυλεμένες τανίνες , ελκυστική οξύτητα με μια ευχάριστη επίγευση που σου αφήνει μια αίσθηση γλυκών μπαχαριών στο στόμα που διαρκεί. Σερβίρεται πάντα σε θερμοκρασία 17-18ο C και μπορεί να συνοδεύσει άριστα ψητά στη σχάρα, μαγειρεμένα κρέατα με πλούσιες σάλτσεσ, αρνί "αντικρυστό", σκληρά, κίτρινα τυριά μεγάλης ωρίμανσης .
διαθέσιμο
Καλντερίμι Ερυθρός, Παναγιωτόπουλος
Οίνος Ερυθρός Ξηρός Ποικιλίες: Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Grenache Rouge Ένα ιδιαίτερο κρασί με πορφυρό χρώμα, αρωματικές νότες κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών και βελούδινη γεύση. Απολαύστε το στους 16 - 18°C με πιάτα ζυμαρικών, κόκκινο κρέας και τυριά.
διαθέσιμο