Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Διαμαντόπετρα Ερυθρή, Διαμαντάκης
Syrah, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες12,50 €
-
Θαλασσίτης Cellar Aged
Ασύρτικο55,80 €
-
Vosne- Romanee, Benjamin Leroux
Organic Bio Wines, Biodynamic WinesPinot Noir120,50 €
-
Rioja Gran Reserva, Finca Manzanos
Tempranillo, Grenache/ Garnacha36,60 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Δέκα, Οινογένεσις
Merlot, Ξινόμαυρο17,80 €
-
Philosopher, Νέες Χώρες
Organic Bio WinesΑγιωργίτικο, Ξινόμαυρο, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες15,32 €
-
Ανατολικός
Αγιωργίτικο20,65 €
![altervino](/images/virtuemart/category/redwines.jpg)
Ερυθροί Οίνοι
Αποτελέσματα 1 - 3 από 3
Castello Di Vicarello, Castello Di Vicarello
2011
Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες
Ιταλία
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: 45% CABERNET SAUVIGNON, 45% CABERNET FRANC, 10% PETIT VERDOT Η συλλογή των σταφυλιών γίνεται χειρονακτικά σε μικρά τελάρα, και η δεύτερη διαλογή παραγαματοποιείται στο οινοποιείο, επίσης χειρονακτικά. Στη συνέχεια ζυμώνει η κάθε ποικιλία ξεχωριστά σε κωνικές ξύλινες δεξαμενές των 3000 λίτρων σλοβενικής δρυός για 2 έως 4 εβδομάδες, ενώ η μηλογαλακτική ζύμωση γίνεται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Στη συνέχεια το κρασί ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια των 160, 225 και 300 λίτρων για 10 έως 12 μήνες. Τέλος ακολουθεί παλαίωση 24 μηνών στη φιάλη πριν βγεί στην αγορά.
122,64 €
110,37 €
διαθέσιμο