Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Sangiovese Organico, Boira
Vegan, Organic Bio WinesSangiovese14,95 €
-
Διαμαντόπετρα Ερυθρή, Διαμαντάκης
Syrah, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες12,50 €
-
Σαντορίνη, Καραμολέγκος
Ασύρτικο18,40 €
-
Καλντερίμι Ερυθρός, Παναγιωτόπουλος
Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Grenache/ Garnacha, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες9,32 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Πυρίτης, Καραμολέγκος
Ασύρτικο43,30 €
Ερυθροί Οίνοι
Castello Di Vicarello, Castello Di Vicarello
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: 45% CABERNET SAUVIGNON, 45% CABERNET FRANC, 10% PETIT VERDOT Η συλλογή των σταφυλιών γίνεται χειρονακτικά σε μικρά τελάρα, και η δεύτερη διαλογή παραγαματοποιείται στο οινοποιείο, επίσης χειρονακτικά. Στη συνέχεια ζυμώνει η κάθε ποικιλία ξεχωριστά σε κωνικές ξύλινες δεξαμενές των 3000 λίτρων σλοβενικής δρυός για 2 έως 4 εβδομάδες, ενώ η μηλογαλακτική ζύμωση γίνεται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Στη συνέχεια το κρασί ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια των 160, 225 και 300 λίτρων για 10 έως 12 μήνες. Τέλος ακολουθεί παλαίωση 24 μηνών στη φιάλη πριν βγεί στην αγορά.
διαθέσιμο
Castiglioni, Marchesi Frescobaldi
Το Castiglioni Chianti είναι ένα κρασί με βαθύ ρουμπίνι κόκκινο με μοβ λεπτομέρειες. Στο στόμα βρίσκουμε νότες κόκκινων μούρων, σταφίδας, και ώριμου δαμάσκηνου σε απόλυτη αρμονία με αρωματική βιολέτα και γεράνι. Ο ουρανίσκος είναι κομψά ισορροπημένος με μακρά επίγευση. Συνοδεύει αρωματισμένα πιάτα με σάλτσα κρέατος, ψητό κοτόπουλο, σοταρισμένο βόειο κρέας με λαχανικά και τυριά παλαίωσης.
διαθέσιμο
Merlot Bio, Παναγιωτόπουλος
Από την ευγενική ποικιλία Merlot, ένα ιδιαίτερο κρασί σε περιορισμένο αριθμό φιαλών. Το πορφυρό χρώμα, τα αρώματα βανίλιας και μαύρων φρούτων και η αισθησιακή γεύση του, είναι μόνο ορισμένα από τα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα του κρασιού. Απολαύστε στους 16-18˚ C, με κόκκινο κρέας, κυνήγι, τυριά με έντονη γεύση και γλυκά πικρής σοκολάτας.
διαθέσιμο
Merlot, Παναγιωτόπουλος
Έντονο πορφυρό χρώμα, αρώματα κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών, μεταξένιο στόμα, χαρακτηριστική επίγευση. Απολαύστε το στους 16 - 18°C με πιάτα ζυμαρικών, κόκκινο κρέας ή τυριά.
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Prinos Ερυθρός, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% Syrah Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Κλασσική ερυθρή οινοποίηση, με σύντομη εκχύλιση διάρκειας (2 - 2,5 ημέρες), ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες ώστε να εκφραστούν τα φρουτώδη χαρακτηριστικά της ποικιλίας και η φρεσκάδα του κρασιού. Η εμφιάλωση πραγματοποιείται λίγους μήνες μετά την οινοποίηση του. Το χρώμα είναι πορφυρό με ερυθρές ανταύγειες. Στη μύτη φρέσκο, αρωματικό εξαιτίας του έντονου αρωματικού μπουκέτου από μαύρο πιπέρι και βατόμουρο , το οποίο συμπληρώνουν αρώματα βιολέτας χαρακτηριστικό της ποικιλίας Syrah. Μεσαίου όγκου σώμα με ισορροπημένη οξύτητα και τανίνες που δίνουν μια πλούσια, ζουμερη και βελούδινη υφή στο στόμα.
διαθέσιμο
Prosopa Ερυθρός, Παναγιωτόπουλος
Από τις ποικιλίες Cabernet Sauvignon και Merlot Πορφυρό χρώμα, αρωματικές νότες κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών και βελούδινη γεύση. Σερβίρεται: 16-18˚ C, με πιάτα ζυμαρικών, κόκκινο κρέας και τυριά.
διαθέσιμο
Syrah Bio, Παναγιωτόπουλος
Οίνος Ερυθρός Ξηρός Βιολογικής καλλιέργειας Από την κοσμοπολίτικη ποικιλία Syrah, ένα κρασί με πορφυρό χρώμα, αρώματα μαύρων φρούτων, καφέ και μπαχαρικών και σαγηνευτικό στόμα. Απολαύστε το στους 16-18˚ C, με κόκκινο κρέας, κυνήγι, τυριά με έντονη γεύση και γλυκά πικρής σοκολάτας.
διαθέσιμο
Terre Di Vico, Castello Di Vicarello
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: 70% SANGIOVESE, 30% MERLOT Η ζύμωση σε κωνικές ξύλινες δεξαμενές 3000 λίτρων δρυός Σλαβονίας, σε Θερμοκρασία <28 ° Κελσίου. Η διάρκεια της ζύμωσης διαφέρει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των σταφυλιών κάθε έτους. Το Sangiovese ωριμάζει 24 μήνες σε 500 λίτρα γαλλικής δρυός tonneaux ενώ το Merlot ωριμάζει για 24 μήνες σε 225 λίτρα γαλλικά δρύινα βαρέλια Παλαιώνει για 18 μήνες στη φιάλη
διαθέσιμο
διαθέσιμο