Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Κτήμα Ρούσσος Ροζέ
Organic Bio WinesΜαύρο Αηδάνι12,83 €
-
Castello Di Vicarello, Castello Di Vicarello
Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Blends/ Λοιπές Ποικιλίες110,37 €
-
Fairytale Ημίγλυκος, Αχαιών
Blends/ Λοιπές Ποικιλίες, Μοσχάτο/Muscat, Μαυροδάφνη9,26 €
-
Moscato d' Asti, La Morandina
Μοσχάτο/Muscat14,40 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Barolo D.O.C.G. "Rocche Dell' Annunziata" , Paolo Scavino
Nebbiolo256,68 €
-
Corton grand Cru, Benjamin Leroux
Organic Bio Wines, Biodynamic WinesPinot Noir198,65 €
-
Monograph Ασύρτικο
VeganΑσύρτικο9,48 €
-
Vosne- Romanee, Benjamin Leroux
Organic Bio Wines, Biodynamic WinesPinot Noir120,50 €
Akrathos Ερυθρός, Νέες Χώρες
Ποικιλίες Ξινόμαυρο 100% Οινοποίηση Κλασική ερυθρή οινοποίηση. Ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Παλαίωση για 12 μήνες σε Γαλλικα δρύινα βαρέλια. Γευστικά Χαρακτηριστικά Λαμπερό κόκκινο χρώμα με πορφυρές ανταύγειες. Εκφραστικά και πολύπλοκα αρώματα κερασιών, βατόμουρου, τριαντάφυλλου, γλυκών μπαχαρικών αλλα και νότες φυτικότητας. Πυκνό και κομψό στο στόμα, με ζωηρή οξύτητα, εκλεπτυσμένες τανίνες και μακρά επίγευση. Αρμονία Ψητά κόκκινα κρέατα και κυνήγι, κοκκινιστά λευκά και κόκκινα κρέατα, πιάτα με μανιτάρια και ώριμα τυριά. Προτάσεις σερβιρίσματος Απολαύστε το στους 16-18°C. Προτείνεται η μετάγγιση του κρασιού μισή ώρα πριν το σερβίρισμα.
διαθέσιμο
AOC Alsace Gewurztraminer Cuvee Des Folastries, Josmeyer
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ : Gewürztraminer ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Alcohol : 13% vol. Υπολειματικά Σάκχαρα (g/l) : 8,5 g/l Όξύτητα (g/l) : 4,1 g/l Ηλικία Αμπελώνων : 40 έτη Αποδόσεις : 40 hL/ha
διαθέσιμο
AOC Alsace Riesling Grand Cru Hengst, Josmeyer
διαθέσιμο
Barbera Varmat, La Morandina (1,5 Lt)
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: BARBERA D'ASTI Ζύμωση και παραμονή σε βαρέλια για 18 μήνες. Βαθύ κόκκινο χρώμα. Στη μύτη ισορροπημένο με αρώματα φρούτων του δάσους, μαρμελάδας δαμάσκηνου και σιρόπι αγριοκερασιάς. Στο στόμα έντονο, με γεμάτο σώμα, μαλακές τανίνες και μακρά επίγευση.
διαθέσιμο
Cabernet Sauvignon, Παναγιωτόπουλος
Βαθύ πορφυρό χρώμα, αρώματα μαύρων φρούτων και μπαχαρικών, βελούδινο στόμα, μεγάλη επίγευση. Απολαύστε στους 16 - 18°C με τυριά ή κόκκινα πιάτα της Μεσογειακής κουζίνας.
διαθέσιμο
Chateauneuf Du Pape, Chateau Mont Redon
Σκούρο κόκκινο χρώμα με ιώδεις ανταύγειες. Ώριμη και πλούσια μύτη με έντονο χαρακτήρα ώριμου φρούτου σε συνδυασμό με σύνθετα φρυγανισμένα αρώματα. Η ευρεία και συμπαγής αίσθηση στο στόμα με βελούδινη υφή αποδίδει ένα γεμάτο κρασί με μεγάλη ισορροπία. Δυνατότητα πολυετούς παλαίωσης. Συνδυάστε το με κόκκινο κρέας, αγελαδινά τυριά ή θηράματα.
διαθέσιμο
Daemon, Ιερόπουλος
Ερυθρός Ξηρός ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ Το κρασί με το οποίο εκφράζεται καλύτερα το οινοποιείο της οικογένειας Ιερόπουλου, συνδυάζοντας την φινέτσα του παρόντος και τη μακροχρόνια παλαίωση, βασισμένη στην τεχνική των κρασιών της Βουργουνδίας..
διαθέσιμο
Rioja Reserva, Finca Manzanos
DOCa Rioja ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ Tempranillo, garnacha & graciano ALCOHOL 13,50% Οξύτητα 4,9 g / l ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΑΚΧΑΡΑ Λιγότερο από 2 g / l Παλαίωση σε δρυ 24 μήνες
Sangiovese Organico, Boira
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, VEGAN Ποικιλίες: SANGIOVESE Το Sangiovese προέρχεται από σύγχρονες βιλογικές και vegan μεθόδους καλλιέργειας. Όταν ολοκληρωθεί η κλασική ερυθρή οινοποίηση το κρασί μεταφέρεται σε κελάρια, όπου ολοκληρώνεται η ωρίμανση και η παλαίωση σε μεγάλα σλαβικά και μικρά γαλλικά δρύινα βαρέλια. Πυκνό, ρουμπινί κόκκινο χρώμα με έντονες νότες από ζουμερά μαύρα φρούτα και μαρμελάδες, μπαχαρικά, γλυκόριζα και βιολέτες. Πλούσιο σώμα με μακρά επίγευση. Συνοδεύει τέλεια σπαγγέτι με κόκκνες σάλτσες, αρνί και κρέατα ωρίμανσης.
διαθέσιμο
Άρας, Ιερόπουλος
Ερυθρός Ξηρός ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ Ακολουθώντας την πορεία του Δαίμων, κατά την τελική επιλογή, δημιουργείται αυτό το κρασί με πιο φρέσκα αρώματα και πιο έντονα τα χαρακτηριστικά της ποικιλίας και της περιοχής.
διαθέσιμο
Χρυσόβουλον, Ιερόπουλος
Η «κορωνίδα» της γκάμας των κρασιών. Φτιάχνεται από τα σταφύλια Αγιωργίτικου από το πιο προνομιούχο σημείο του αμπελώνα μας στο Κούτσι, το οποίο φροντίζεται από την αρχή ως το τέλος αυστηρά με το χέρι και δεν δίνει περισσότερες από 700 φιάλες ετησίως. Πληθωρικό και μεγαλοπρεπές σε μύτη και στόμα, συνοδεύει κόκκινο κρέας ή κυνήγι σε πολύπλοκες παρασκευές.
διαθέσιμο