Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Mersault 1er Cru "la piece sous le Bois"
Organic Bio Wines, Biodynamic WinesChardonnay146,20 €
-
Sauvignon Blanc La Petite PERRIERE
Sauvignon Blanc12,16 €
-
Megalithe Sancerre Blanc, La Perriere
Sauvignon Blanc68,30 €
-
Sancerre Blanc, La Perriere
Sauvignon Blanc28,23 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
Chene Marchand Sancerre Blanc, Domaine De Terres Blanches
Sauvignon Blanc68,52 €
-
Chardonnay Oak, Ιερόπουλου
Chardonnay18,41 €
-
Chardonnay, M&Z
Chardonnay9,26 €
-
Pouilly- Fume, Domaine De Terres Blanches
Sauvignon Blanc31,00 €
Ασύρτικο Wild Ferment, Γαία Οινοποιητική
Το προσεκτικά διαλεγμένο, για την ωριμότητα και ποιότητά του Ασύρτικο, προέρχεται αποκλειστικά από τον ορεινό αμπελώνα του Πύργου, γεγονός που το κάνει αρωματικότερο από το Ασύρτικο του υπόλοιπου νησιού. Το Ασύρτικο αυτό αφού περάσει από μία δωδεκάωρη φάση προζυμωτικής εκχύλισης στους 10οC περίπου, απολασπώνεται και οδηγείται σε μικρές ψυχόμενες ΙΝΟΧ δεξαμενές των 1.000lt και σε καινούργια βαρέλια γαλλικής και αμερικανικής δρυός καθώς και γαλλικής ακακίας των 225lt. Η αλκοολική ζύμωση ξεκινάει και εξελίσσεται από μόνη της πολύ-πολύ αργά. Τα στελέχη των ζυμομυκήτων που θα καταφέρουν να επικρατήσουν, θα είναι και εκείνα που τελικά θα καθορίσουν εν πολλοίς το χαρακτήρα του νέου κρασιού. Μία ιδιαιτερότητα των περισσότερων Ασύρτικων από τη Σαντορίνη είναι ότι, ενώ πρόκειται για λευκά κρασιά, έχουν συμπεριφορά ερυθρών! Δοκιμάστε να παλαιώσετε το ΑΣΥΡΤΙΚΟ της ΓΑΙΑΣ – WILD FERMENT για 2-3 χρόνια, αυστηρά όμως, σε θερμοκρασία που ποτέ δεν θα ξεπεράσει τους 12o-14οC. Το κρασί θα αλλάξει βαθιά. Η μεταλλικότητά του θα υποχωρήσει, ενώ αρώματα φρούτων και μελιού θα ντύσουν το σώμα του. Θυμηθείτε να το περάσετε σε μία φαρδιά καράφα (decanting) περίπου μισή ώρα πριν το απολαύσετε. Η νέα διάστασή του θα σας ενθουσιάσει!
διαθέσιμο
Βιδιανό, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% Βιδιανό Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Κλασσική λευκή οινοποίηση, σε χαμηλές θερμοκρασίες (16ο C). Ωρίμανση χρονικής διάρκειας 3 μηνών στις οινολάσπες (sur lies), ακολουθούμενη από την εμφιάλωση. Νεανική εμφάνιση με ελαφρώς πράσινη χροιά και μια μέτρια έντονη απόχρωση χρυσού. Αρκετά φρέσκο στη μύτη με νότες φρέσκων φρούτων όπως εσπεριδοειδή, βερίκοκο, κυδώνι, αχλάδι, πεπόνι αλλά και ξηρών καρπών κυρίως αμυγδάλου. Χαρακτηριστική ελαιώδη υφή και μοναδική οξύτητα. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 10-12ο C και μπορεί να συνοδεύσει μεγάλη ποικιλία φαγητών όπως πουλερικά, ψάρια (λιπαρά, άπαχα), θαλασσινά, χορταρικά, ζυμαρικά με ελαφριές σάλτσες.
διαθέσιμο
Διαμαντόπετρα Ερυθρή, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 70% Syrah - 30% Μανδηλαριά Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Πραγματοποιείται οινοποίηση της κάθε ποικιλίας ξεχωριστά σε σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες . Κατά τη διάρκεια της εκχύλισής , η διαβροχή του "καπέλου" των στεμφύλων συναντάται τόσο για την ποικιλία Syrah όσο και για την ποικιλία Μανδηλαριά αλλά σε μικρότερη συχνότητα. Η ετοιμασία του κρασιού ολοκληρώνεται με δωδεκάμηνη παλαίωση σε Γαλλικά και Αμερικάνικα δρύινα βαρέλια. Ρουμπινί χρώμα με πορφυρές ανταύγειες . Τα ώριμα μαύρα και κόκκινα φρούτα κυριαρχούν στη μύτη με το βύσσινο, το δαμάσκηνο και το κεράσι να κλέβουν την παράσταση. Βιολέτα και φρεσκοκομμένοι κόκκοι πιπεριού δημιουργούν ένα πλούσιο και πολύπλοκο αρωματικό μπουκέτο. Έντονες στρογγυλεμένες τανίνες , ελκυστική οξύτητα με μια ευχάριστη επίγευση που σου αφήνει μια αίσθηση γλυκών μπαχαριών στο στόμα που διαρκεί. Σερβίρεται πάντα σε θερμοκρασία 17-18ο C και μπορεί να συνοδεύσει άριστα ψητά στη σχάρα, μαγειρεμένα κρέατα με πλούσιες σάλτσεσ, αρνί "αντικρυστό", σκληρά, κίτρινα τυριά μεγάλης ωρίμανσης .
διαθέσιμο
Διαμαντόπετρα Λευκή, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 50% Βιδιανό - 50% Ασύρτικο Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Η οινοποίηση πραγματοποιείται ξεχωριστά για κάθε ποικιλία. Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές και ολοκληρώνεται σε δρύινα βαρέλια όπου παραμένει επί τρεις μήνες ώστε να ολοκληρωθεί η ωρίμανση του. Απαλό κίτρινο, λαμπερό που απεικονίζεται στο ποτήρι. Το άρωμα κομψό με νότες ανανά, βερίκοκου και χαμομηλιού κομψό με νότες ανανά, βερίκοκου και χαμομηλιού τα οποία συνδυάζονται περίτεχνα με βανίλια, ξηρούς καρπούς και δρυς . Γεμάτο στόμα, λιπαρότητα, αισθητή οξύτητα τα οποία επιτρέπουν στο φρούτο να εκφραστεί ιδανικά. Μακριάς διάρκειας επίγευση που αφήνει μια γεύση βερίκοκου και βανίλιας . Σερβίρεται σε θερμοκρασία 12-14ο C. Συνοδεύει θαυμάσια πλούσια, καπνιστά τυριά, ψάρια και θαλασσινά.
διαθέσιμο
Καλντερίμι Λευκός, Παναγιωτόπουλος
Οίνος Λευκός Ξηρός Από την χαρισματική ποικιλία Μοσχοφίλερο, ένα κρασί με λαμπερό χρώμα, αρώματα φρούτων και λουλουδιών, ισορροπημένη γεύση και δροσερή επίγευση. Απολαύστε το στους 8-10˚ C με χοιρινό, πουλερικά, ψάρια ή θαλασσινά και αφήστε το να σας οδηγήσει σε ένα νέο «Καλντερίμι».
διαθέσιμο
διαθέσιμο
Κυδωνίτσα, Ιερόπουλος
Λευκός Ξηρός ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% ΚΥΔΩΝΙΤΣΑ Ο νέος λευκός μας οίνος, από μια εξαιρετική Πελοποννησιακή ποικιλία. Καλλιεργείται στις περιοχές Κουτσίου Κορινθίας σε υψόμετρο 500μ, και στη Σκοτεινή Αργολίδας σε υψόμετρο 700μ. με στρεμματική απόδοση περίπου στα 600kgr. Η Κυδωνίτσα έχει στόμα στρογγυλό με πολύ δύναμη και έντονα αρώματα με νότες κυδωνιού.
διαθέσιμο
διαθέσιμο