Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
Costa Del Sole Passito, La Morandina
ΟΙΝΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΓΛΥΚΟΣ Ποικιλίες: 60% Moscato, 40% Riesling Μετά από μακρά πίεση, το γλεύκος ζυμώνει για περίπου ένα έτος σε μικρά βαρέλια. Βαθύ κίτρινο χρώμα με χρυσές αποχρώσεις. Στη μύτη είναι έντονο, ζεστό, με νότες βερίκοκων, ροδάκινων, δεντρολίβανου και μαρμελάδας σύκου. Στο στόμα είναι στρογγυλό, με έντονες αρωματικές νότες και φρέσκο τελείωμα. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΛΚΟΟΛ: 15,5% αλκοόλη και υπολειμματικά σάκχαρα 170 gr / l. Απολαύστε το μόνο του ή με τυριά Langa.
διαθέσιμο
Montepulciano D' Abruzzo, Caleo
ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: MONTEPULCIANO Τα σταφύλια μετά τη συγκομιδή οινοποιήθηκαν για 7/8 ημέρες με το σύστημα της διαβροχής προκειμένου να εξαχθεί το χρώμα και η τανίνες τους. Η αλκοολική και μηλογαλακτική ζύμωση έγινε σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 25/27 ° C Βαθύ, ρουμπινί-κόκκινο χρώμα με μοβ ανταύγειες Ευχάριστο και φρουτώδες μπουκέτο Στο στόμα είναι γεμάτο με μαλακές τανίνες και καλή οξύτητα Ιδανικό με πιάτα ζυμαρικών και κόκκινο κρέας Σερβίρεται στους 18/20 ° C
διαθέσιμο
Pinot Grigio, Botter
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ Ποικιλίες: Pinot Grigio Τα σταφύλια μεταφέροντα στο πιεστήριο και στη συνέχεια το γλεύκος ζυμώνει για 15 με 20 ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία 15 έως 17°C σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Στη συνέχεια το κρασί παραμένει στις δεξαμενές στους 18 με 20 °C μέχρι να εμφιαλωθεί. Έχει διαυγές χρώμα, στη μύτη διακρίνουμε νότες μήλου με έντονη φρεσκάδα. Στον ουρανίσκο είναι φρέσκο δροσερό με τυπική γεύση ορυκτών. Σερβίρεται στους 10-12 ° C Ιδανικό ως απεριτίφ και με συνοδεία θαλασσινών
διαθέσιμο
Prosecco Rose, Botter
Prosecco DOC Rosé Millesimato Extra Dry. Ανοιχτό ροζέ χρώμα με κομψό και λαμπερό perlage.
διαθέσιμο