Φίλτρα
ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
+10%
έως 31/12
ΚΡΑΣΙΑ ME ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-
Chardonnay Oak, Ιερόπουλου
Chardonnay18,41 €
-
Ασύρτικο Wild Ferment, Γαία Οινοποιητική
Ασύρτικο31,25 €
-
Langhe D.O.C. Paolo Scavino
Nebbiolo26,67 €
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ
-
LA PROMESSE DE L' ANGE
Vegan, Organic Bio WinesViogner32,70 €
-
PROSOPA
Blends/ Λοιπές Ποικιλίες7,25 €
-
Chablis Grand Cru Les Clos
Chardonnay110,00 €
-
Sangiovese Organico, Boira
Vegan, Organic Bio WinesSangiovese14,95 €
White Wines
Costa Del Sole Passito, La Morandina
ΟΙΝΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΓΛΥΚΟΣ Ποικιλίες: 60% Moscato, 40% Riesling Μετά από μακρά πίεση, το γλεύκος ζυμώνει για περίπου ένα έτος σε μικρά βαρέλια. Βαθύ κίτρινο χρώμα με χρυσές αποχρώσεις. Στη μύτη είναι έντονο, ζεστό, με νότες βερίκοκων, ροδάκινων, δεντρολίβανου και μαρμελάδας σύκου. Στο στόμα είναι στρογγυλό, με έντονες αρωματικές νότες και φρέσκο τελείωμα. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΛΚΟΟΛ: 15,5% αλκοόλη και υπολειμματικά σάκχαρα 170 gr / l. Απολαύστε το μόνο του ή με τυριά Langa.
available
Moscato d' Asti, La Morandina
ΑΦΡΩΔΗΣ ΛΕΥΚΟΣ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ Ποικιλίες : Moscato Πραγματοποιείται φυσική αλκοολική ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές για ένα μήνα, ώστε να επιτευχθεί η πλούσια αφρώδης αίσθηση. Στο ποτήρι διακρίνεται το ανοιχτό κίτρινο χρώμα του με πρασινωπές ανταύγειες και οι φίνες φυσαλίδες του. Στη μύτη ξεχωρίζουν τα δροσερά και και διακριτικά αρώματα με νότες γαρδένιας και αρωματικών βοτάνων. Το στόμα ακολουθεί τον αρωματικό χαρακτήρα της μύτης ενώ η διακριτική του οξύτητα μας προσφέρει ένα απόλυτα ισορροπημένο απεριτιφ. Καθώς προέρχεται από την περιοχή του Langhe (γνωστή για την παραγωγή φουντουκιών), συνδυάζεται τέλεια με μπισκότα φουντουκιού, δροσερές φρουτοσαλάτες και συνταγές με φράουλες.
available
Βιδιανό, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 100% Βιδιανό Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Κλασσική λευκή οινοποίηση, σε χαμηλές θερμοκρασίες (16ο C). Ωρίμανση χρονικής διάρκειας 3 μηνών στις οινολάσπες (sur lies), ακολουθούμενη από την εμφιάλωση. Νεανική εμφάνιση με ελαφρώς πράσινη χροιά και μια μέτρια έντονη απόχρωση χρυσού. Αρκετά φρέσκο στη μύτη με νότες φρέσκων φρούτων όπως εσπεριδοειδή, βερίκοκο, κυδώνι, αχλάδι, πεπόνι αλλά και ξηρών καρπών κυρίως αμυγδάλου. Χαρακτηριστική ελαιώδη υφή και μοναδική οξύτητα. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 10-12ο C και μπορεί να συνοδεύσει μεγάλη ποικιλία φαγητών όπως πουλερικά, ψάρια (λιπαρά, άπαχα), θαλασσινά, χορταρικά, ζυμαρικά με ελαφριές σάλτσες.
available
Διαμαντόπετρα Λευκή, Διαμαντάκης
ΠΟΚΙΛΙΕΣ 50% Βιδιανό - 50% Ασύρτικο Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κρήτη Η οινοποίηση πραγματοποιείται ξεχωριστά για κάθε ποικιλία. Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές και ολοκληρώνεται σε δρύινα βαρέλια όπου παραμένει επί τρεις μήνες ώστε να ολοκληρωθεί η ωρίμανση του. Απαλό κίτρινο, λαμπερό που απεικονίζεται στο ποτήρι. Το άρωμα κομψό με νότες ανανά, βερίκοκου και χαμομηλιού κομψό με νότες ανανά, βερίκοκου και χαμομηλιού τα οποία συνδυάζονται περίτεχνα με βανίλια, ξηρούς καρπούς και δρυς . Γεμάτο στόμα, λιπαρότητα, αισθητή οξύτητα τα οποία επιτρέπουν στο φρούτο να εκφραστεί ιδανικά. Μακριάς διάρκειας επίγευση που αφήνει μια γεύση βερίκοκου και βανίλιας . Σερβίρεται σε θερμοκρασία 12-14ο C. Συνοδεύει θαυμάσια πλούσια, καπνιστά τυριά, ψάρια και θαλασσινά.
available